social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θριαμβευτικό φινάλε για Παπάγο, 4-1 τους Λύκους Χαϊδαρίου

Θριαμβευτικό φινάλε για Παπάγο, 4-1 τους Λύκους Χαϊδαρίου

Τον καλύτερο δυνατό επίλογο έβαλε ο Παπάγος σε μία σεζόν με... διακυμάνσεις στην παρουσία του, καταφέρνοντας εν τέλει να τερματίσει στην 6η θέση της κατάταξης στον 3ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ.

Η ομάδα του Γ. Ντόκου επιβλήθηκε με 4-1 απέναντι στους Λύκους Χαϊδαρίου, ύστερα από ένα ελεύθερο παιχνίδι δίχως άγχος ακριβώς λόγω της έλλειψης βαθμολογικού ενδιαφέροντος.

Οι «στρατηγοί» προηγήθηκαν μόλις στο 2ο λεπτό με σουτ του Μπράτσου (1-0), με τους φιλοξενούμενους να «απαντούν» άμεσα και να ισοφαρίζουν με σουτ του Τσατσαλίδη τρία λεπτά αργότερα (1-1). Οι γηπεδούχοι ανέκτησαν το προβάδισμα στο 17' με πλασέ του Παπαναστασίου μετά από ασίστ του Λύρου (2-1) και στο 24' ο τελευταίος βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με σουτ για το 3-1. Το τελικό 4-1 έγραψε με διαγώνιο σουτ στο 80ο λεπτό ο Μπράτσος, ο οποίος σημείωσε παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Διαιτητές: Μπαλογιάννης, Μεντζελόπουλος-Αθανασόπουλος

ΠΑΠΑΓΟΣ (Γιάννης Ντόκος): Λάγιος, Πλούμης (70' Ζαχαρής), Π. Γύπαρης (70' Βαρώνος), Κ. Γύπαρης, Λιούκας, Αλ. Δρυμωνίτης (75' Μούτσος), Μπράτσος, Φατούρος, Παπαναστασίου (75' Ταλιούρας), Θ. Δρυμωνίτης, Λύρος (60' Κωστόπουλος)

ΛΥΚΟΙ ΧΑΪΔ. (Χρήστος Σημαντήρας): Παρασκευόπουλος, Τουλιαγκάνοφ, Γκοτσούλιας (70' Στόγιας), Τζεβελέκος, Μακρής, Καλογερόπουλος, Τζαμαλής, Μπάιρας, Τσατσαλίδης (84' Καλλιγάς), Μίχος, Παπαδάκης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35