social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Λαζάρου: Λειτούργησε το ένστικτο της επιβίωσης!

Λαζάρου: Λειτούργησε το ένστικτο της επιβίωσης!

Μόλις λίγο πριν την εκπνοή της αναμέτρησης κατάφερε η Αλσούπολη να βρει γκολ ελπίδας απέναντι στο Παγκράτι και να αποτρέψει τον υποβιβασμό στη Γ' ΕΠΣΑ.

Έτσι, η ομάδα του Γιώργου Λαζάρου θα διεκδικήσει κόντρα στον Πανιώνιο Καισαριανής την αποφυγή της συμμετοχής στους αγώνες μπαράζ. «Ξέραμε ότι παίζουμε ένα τελικό, με έναν αντίπαλο με το ίδιο κίνητρο και μαλιστα στην έδρα του. Ενώ ξεκινήσαμε καλά, η απόδοσή μας άρχισε προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου να πέφτει. Σε αυτό ήρθαν να προστεθούν και τέσσερις αναγκαστικές αλλαγές μέχρι το 60', με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για την ομοιογένεια της ομάδας. Ετσι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και τα πράγματα έγιναν εξαιρετικά δύσκολα για μας. Ρισκάραμε αρκετά, ευτυχώς μας κράτησε στο παιχνίδι ο τερματοφύλακάς μας» αφηγήθηκε ο έμπειρος προπονητής και συνέχισε: «Ενώ για τα τελευταία τριάντα λεπτά είχαμε βρεθεί στην άλλη πλευρά, σε θέση απευθείας υποβιβασμού, κάπου εκεί στο τελευταίο λεπτό, λειτούργησε για τους παίκτες μας το ένστικτο της επιβίωσης. Κατάφεραν μεσα απο τη μεγάλη θέληση τους και το ταλεντο τους, να ισοφαρίσουν και να δωσουν στην ομάδα μια ακόμα ευκαιρία για τη σωτηρία της».

Στον επίλογό του ο τεχνικός των πράσινων κατέληξε: «Γνωρίζουμε ότι ο δρόμος πλέον γίνεται ακόμα πιο δύσκολος, και θα έχουμε ακόμα περισσότερες απουσίες. Ομως, θέλουμε να παλέψουμε για τις πιθανότητες μας. Συνεχίζουμε τη δύσκολη προσπάθειά μας».

 


Σχετικά άρθρα

Θέμα soccerlive I Πανιώνιος Καισαριανής: Τα «κλειδιά» στον Γάκη

Συνεχίζει στα «σαλόνια» το Παλαιό Φάληρο (3-0 τον ΑΟ Ιλίου)!

Νίκη γοήτρου ο Χολαργός, 3-1 τον Άρη Πετρούπολης

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35