social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παραμένει χαμηλά ο Ερμής Ηρακλείου, «τρίποντο» ο ΑΟ Καλαμακίου (1-3)

Παραμένει χαμηλά ο Ερμής Ηρακλείου, «τρίποντο» ο ΑΟ Καλαμακίου (1-3)

Στο γήπεδο Ηρακλείου ο Ερμής ήθελε τη νίκη, ο ΑΟ Καλαμακίου ωστόσο την πήρε.

Η ομάδα των νοτίων προαστίων επικράτησε με 3-1 για την 26η αγωνιστική και άφησε τον αντίπαλό της χαμηλά στην κατάταξη του 3ου ομίλου στο Πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ.

Μόλις στο 5ο λεπτό ο Καραΐνδρος «σημάδεψε» δοκάρι με σουτ, όμως στο 33' ο Ζαχαρίου μετέτρεψε σε γκολ πέναλτι που παραχώρησε ο Τάρλας για το 0-1. Στο 52ο λεπτό οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο λόγω αποβολής του Βασιλού με δεύτερη κίτρινη κάρτα και στο 64' ο Παυλίδης σημείωσε το 0-2 με σουτ. Στο 73' ο Παυλίδης υπέπεσε σε πέναλτι και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, με τον Τζούστα να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να σκοράρει για το 1-2. Ωστόσο, τέσσερα λεπτά μετά (78') οι φιλοξενούμενοι εδραίωσαν πάλι το προβάδισμά τους, φτάνοντας στο 1-3 χάρη σε ψηλοκρεμαστό σουτ του Λεΐσιου.

Διαιτητές: Ψαρίδης, Γιαννόπουλος-Γκέτσος

ΕΡΜΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Γιώργος Λιάπης): Τάρλας, Ζομπαΐδης (64' Γιαννίκος), Ουρούτσι, Αθανασίου, Παππάς, Χαλκιάς (46' Τζούστας), Καραΐνδρος (85' Γιαζατζίδης), Κολονιώτης (64' Γλαντζίνας), Μπάρκουλας, Λιαπίδης, Βασιλός

ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ (Γιάννης Καραΐνδρος): Γεωργούσης, Κιριμλίογλου (46' Λεΐσιος), Φύτρος (84' Ιβάνοφ), Καλογερόπουλος, Ζαχαρίου (82' Κουμπαράκης), Μπιζιργιάννης (70' Κώτσης), Παπαϊορδάνου (82' Παππάς), Παυλίδης, Κάλλος, Γιανναράκος, Γαλιατσάτος.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35