social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μήτρος: Να δείξουμε ότι έχουμε προσωπικότητα και πάθος για να πετύχουμε το στόχο

Μήτρος: Να δείξουμε ότι έχουμε προσωπικότητα και πάθος για να πετύχουμε το στόχο

Ο Νίκος Μήτρος με τις φετινές του εμφανίσεις έχει καταφέρει να βοηθήσει σημαντικά τον Ηρακλή Περιστερίου να έχει ρόλο πρωταγωνιστεί στον 1ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ.

Ο ταλαντούχος μέσος αποτελεί από τους στυλοβάτες στη φετινή πορεία των μπλε έχοντας πετύχει σε 19 ματς  5 τέρματα, βοηθώντας την ομάδα του να έχει μια τόσο ανταγωνιστική πορεία και να βρίσκεται εντός στόχου.

Ο ίδιος με δηλώσεις του μίλησε για την πορεία του Ηρακλή λέγοντας: "Η πορεία μας συνολικά είναι πολύ ικανοποιητική. Έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια από την αρχή της χρονιάς η διοίκηση, ο προπονητής, ο γυμναστής και οι παίχτες".

Για τα στοιχεία που θα δώσουν στην ομάδα την ευκαιρία να αγωνιστεί στα μπαράζ ανόδου και να διεκδικήσει την άνοδο , ο Μήτρος δήλωσε: "Θα πρέπει να κυριαρχήσουμε,να δείξουμε ότι έχουμε προσωπικότητα και πάθος ώστε να κερδίσουμε τα επόμενα 4 δύσκολα παιχνίδια που μας απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος για να παραμείνουμε στη 2η θέση και να προκριθούμε στα μπαράζ για την άνοδο".

Για την διοίκηση και την προσπάθεια που γίνεται, ο ικανότατος άσος σχολίασε: "Η διοίκηση είναι από την αρχή της σεζόν δίπλα μας. Είναι μια νέα διοίκηση η οποία μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ,μας έχει δείξει μεγάλη εμπιστοσύνη και πιστεύω ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με αυτή την ομαδική προσπάθεια που έχει γίνει φέτος".

Στον επίλογο του ο Νίκος Μήτρος σχολίασε: Ηρακλής πάντα ήταν μια ανταγωνιστική ομάδα που προσπαθούσε να πιάσει μια θέση όσο υψηλότερη μπορούσε στην βαθμολογία. Φέτος πιστεύω ότι μας έχουν βγει αρκετά πράγματα μέσα στο γήπεδο και έχουμε πιάσει μια θέση υψηλότερη σε σχέση με άλλες χρονιές".


Σχετικά άρθρα

Σαρωτική η Αγία Παρασκευή στην φιέστα της

Βαθμός σωτηρίας για την Θύελλα Αγ. Δημητρίου Ι Παραμένει η αγωνία στην Ανθούπολη

Μιχαηλίδης: Δείξαμε ότι δεν είμαστε ομάδα Β' Κατηγορίας

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35