social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ισοπαλία στο ντέρμπι για Παγκράτι και Κουκάκι (1-1)

Ισοπαλία στο ντέρμπι για Παγκράτι και Κουκάκι (1-1)

Το μεγάλο ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Γ' ΕΠΣΑ είχε γκολ, δοκάρια, αποβολές, πάθος και δυνατές μονομαχίες.

Το μόνο που έλειψε ήταν ο... νικητής, αφού το Παγκράτι και το Κουκάκι έμειναν στο ισόπαλο 1-1, που κρίνεται σε γενικές γραμμές δίκαιο.

Οι δύο ομάδες είχαν τα καλά τους διαστήματα στο παιχνίδι, είχαν τις ευκαιρίες τους για κάτι περισσότερο, αναζήτησαν μέχρι το τελευταίο λεπτό τη νίκη και πρόσφεραν ένα θέαμα που ικανοποίησε τους περίπου 150 φιλάθλους που βρέθηκαν στην εξέδρα του γηπέδου Ελληνικού.

Από τα πρώτα λεπτά έδειχνε το παιχνίδι όταν θα εξελισσόταν σε ντέρμπι που θα κρινόταν στα σημεία. Η πρώτη σπουδαία στιγμή καταγράφηκε στο 35ο λεπτό, όταν ο Σταθελάκης από πλεονεκτική θέση στην περιοχή «σημάδεψε» δοκάρι με σουτ. Τέσσερα λεπτά μετά (39') ο Κωνσταντινίδης έχασε την ευκαιρία να βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του σε ανεπανάληπτο τετ α τετ, όπου ο γκολκίπερ Γκρούμιτς απέκρουσε σωτήρια. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και ευτύχησαν να προηγηθούν στο 50ο λεπτό με κοντινή προβολή του Σταθελάκη, όπου η μπάλα πέρασε οριακά τη γραμμή της εστίας και ο δεύτερος βοηθός Σπυρόπουλος οδήγησε τον διαιτητή Τζίκα στη σέντρα (0-1). Έχοντας το προβάδισμα και καλή ψυχολογία, το Κουκάκι συνέχισε να υπερέχει και, μάλιστα, είχε την ευκαιρία να πετύχει δεύτερο γκολ στο 59', όταν ο Ασπιώτης αστόχησε από το ύψος της μικρής περιοχής! Πέντε λεπτά αργότερα (64') ήρθε η ισοφάριση για το Παγκράτι, όταν ο Ακριτίδης εκτέλεσε άψογα φάουλ με σέντρα και ο νεοεισερχόμενος Θανέλλας με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1! Από εκείνο το σημείο κι έπειτα οι γηπεδούχοι πήραν πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων, ψάχνοντας το γκολ της νίκης. Το «άγγιξαν» στο 76', όταν ο Κωνσταντινίδης αστόχησε από κοντά, στέλνοντας την μπάλα μόλις άουτ! Στο τελευταίο τέταρτη της αναμέτρησης ο ρυθμός ήταν δαιμονιώδης, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ και να προσφέρουν έντονες συγκινήσεις. Είχαν αμφότερες τις ευκαιρίες τους, τις οποίες δεν εκμεταλλεύτηκαν. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 90ο λεπτό το Κουκάκι ζήτησε πέναλτι σε πιεστικό μαρκάρισμα που δέχτηκε ο Βαλμάς και βρέθηκε στο έδαφος. Ωστόσο, ο Τζίκας είχε διαφορετική άποψη, αφήνοντας το ματς να συνεχιστεί. Από τις διαμαρτυρίες που σημειώθηκαν, προέκυψε η αποβολή του αναπληρωματικού γκολκίπερ Τσαρσιταλίδη με απευθείας κόκκινη κάρτα από τον πάγκο του. Μετά από τρία λεπτά καθυστερήσεων το παιχνίδι ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή, αποτέλεσμα που κρατάει στην κορυφή της κατάταξης το Παγκράτι, έστω και σε ισοβαθμία με τον Γκυζιακό.

Διαιτητές: Τζίκας, Μούζας-Σπυρόπουλος

ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Νίκος Ακριτίδης): Κελαϊδίτης, Στεργιόπουλος (61' Ρίζος), Καρτσαγκούλης (78' Λίκστενται), Κουρουπάκης, Φωτιάδης, Νάνος, Κουτσοχρήστος, Κωνσταντινίδης, Ξενόπουλος, Ακριτίδης, Συμβουλίδης (56' Θανέλλας)

ΚΟΥΚΑΚΙ (Μιχάλης Λυκερίδης): Γκρούμιτς, Τσέλικας, Ανδρέου, Μαζωνάκης, Χριστόπουλος (71' Καραβεζύρης)), Παπακωνσταντίνου, Σταθελάκης (92' Χιώτης), Μακρής, Κεράτσι (92' Ντανίκας), Ασπιώτης (81' Οικονόμου), Βαλμάς.

 


Σχετικά άρθρα

Προφορική συμφωνία Παύλοβιτς με Πετράλωνα

Με... φόρα στο 2024 ο Φοίνικας Περιστερίου, 4-1 τον Άρη Χολαργού

Με γκολ του Γκουτίδη στις καθυστερήσεις η Αγ. Ελεούσα 2-3 τον Αθηναϊκό!

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35