social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Το… καθήκον του το Παγκράτι, 3-0 τον Ποσειδώνα Γλυφάδας

Το… καθήκον του το Παγκράτι, 3-0 τον Ποσειδώνα Γλυφάδας

Η επανεκκίνηση του Πρωταθλήματος της Γ’ ΕΠΣΑ μετά από 21 ημέρες βρήκε το Παγκράτι να επιστρέφει στις νίκες και να παραμένει με αξιώσεις στο γκρουπ των ομάδων που διεκδικούν την άνοδο.

Η ομάδα του Ν. Ακριτίδη υποδέχθηκε τον Ποσειδώνα Γλυφάδας, του οποίου επιβλήθηκε με 3-0, έχοντας ως κορυφαίο τον νεαρό Ακριτίδη.
Ήταν εκείνος που στο 17ο λεπτό άνοιξε το σκορ με θαυμάσια εκτέλεση φάουλ (1-0), ήταν εκείνος που στο 67’ πέρασε μαγική κάθετη πάσα στον Θανέλλα, ο οποίος πλάσαρε για το 2-0. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Συμβουλίδης με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
Διαιτητές: Δεσύλλας, Μποζουτζίδης-Γιαννόπουλος
ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Νίκος Ακριτίδης): Στεργιώτης, Στεργιόπουλος (75’ Συμβουλίδης), Κουτσοχρήστος, Καρτσαγκούνης (63’ Αδάμης), Κουρουπάκης, Νάνος, Καλαρίτης (75’ Κυριακού), Κωνσταντινίδης, Ξενόπουλος (63’ Μηνόπουλος), Ακριτίδης, Καρακίτσιος (46’ Θανέλλας)
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΓΛΥΦ. (Πέτρος Φυλακούρης): Κοντολέων, Βομβιλάς, Γιαννούλης (46’ Αποστολάκης), Κουνάδης, Μαχαιρίδης, Γκριτζάλης, Μαυρίδης (25’ λ.τρ. Νικολαΐδης), Βογιαζίδης (86’ Βούρβαχης), Μακρής (46’ Σταθερόπουλος), Κωνσταντινάκος (62’ Γκιλ), Παπάζογλου

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35