social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Η ΑΕ Μεταμόρφωσης «γκρέμισε» το όνειρο της Νέας Σμύρνης (4-3)

Η ΑΕ Μεταμόρφωσης «γκρέμισε» το όνειρο της Νέας Σμύρνης (4-3)

Το βαθμολογικό κίνητρο στο παιχνίδι που γινόταν στο διαδημοτικό γήπεδο Λυκόβρυσης/Μεταμόρφωσης το είχε η Νέα Σμύρνη.

Είχε, όμως, και την ατυχία να πρέπει να πάρει νικηφόρο αποτέλεσμα απέναντι στην πρωταθλήτρια του 3ου ομίλου και αήττητη, ΑΕ Μεταμόρφωσης, η οποία πήρε τη νίκη με το εντυπωσιακό 4-3 και «γκρέμισε» το όνειρο της ανόδου για την αντίπαλό του. Η ομάδα της Ν. Σμύρνης πάλεψε για το «τρίποντο» που θα της έδινε τη δυνατότητα να πάει εκείνη στα μπαράζ -αντί του Αρίονα- κόντρα στην ΑΕ Περιστερίου. Βρέθηκε να προηγείται και με σκορ 3-1, στο τέλος όμως δεν τα κατάφερε...

Μόλις στο 12ο λεπτό ο Παπουγιαννάκης άνοιξε το σκορ με σουτ (0-1), στο 18' ο Μαρτέκας ισοφάρισε με κεφαλιά (1-1), αλλά δύο λεπτά μετά (20') οι φιλοξενούμενοι πήραν πάλι το προβάδισμα, αυτή τη φορά με διαγώνιο σουτ του Α. Κουλουρίδη (1-2). Μάλιστα, στο 25' ο Μπέκιος βρήκε... δίχτυα με κοντινό σουτ για το 1-3! Η «απάντηση» της ΑΕΜ ήρθε άμεσα, αφού στο 27' ο Καραβανάς με σουτ μετά από ασίστ του Ομάρ μείωσε σε 2-3.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν την ανατροπή. Στο 57' ο Θ. Σαλούστρος με σέντρα σουτ ισοφάρισε σε 3-3 και πέντε λεπτά μετά (62') ο Μαρτέκας εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι που δόθηκε για χέρι του Παπουγιαννάκη σε προσπάθεια του Καραβανά για το 4-3, που έμελλε να μείνει μέχρι τέλους.

Διαιτητές: Μπαλογιάννης, Ανδρέου-Τσάγκαρης

ΑΕ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ (Γιάννης Γρίμμας): Φούσκας, Παπαβασιλείου, Μπακιόσι (55' Φάττης), Ψαρρής, Θ. Σαλούστρος, Α. Σαλούστρος, Καραγιαννίδης (65' Παπαρδάκης), Μπαντίνογλου (55' Ζάχαρης), Μαρτέκας (86' Γιατράς), Ομάρ, Καραβανάς (86' Μιγκάκης)

ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ (Γιάννης Ξυδιάς): Μ. Κουλουρίδης, Β. Κουλουρίδης (46' Μπιρμπίλης), Φοινικόπουλος, Νούλας, Κουκουλιτάκης, Αθανασίου, Μπέκιος (70' Τσακναρής), Κόκκινος (78' Κατσιπόδας), Α. Κουλουρίδης (87' Τσαπανίδης), Παπουγιαννάκης, Γκιόνης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35