social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με πλεονέκτημα στα μπαράζ το Κουκάκι (2-0 τον Γκυζιακό στην Κυψέλη)

Με πλεονέκτημα στα μπαράζ το Κουκάκι (2-0 τον Γκυζιακό στην Κυψέλη)

Ήθελε τη νίκη το Κουκάκι στο ντέρμπι κορυφής με τον Γκυζιακό για την τελευταία αγωνιστική στο Πρωτάθλημα της Γ' ΕΠΣΑ, όχι μόνο για να μπει στα μπαράζ ανόδου στον 1ο όμιλο, αλλά και για να αποκτήσει το σχετικό πλεονέκτημα.

Και πέτυχε τον στόχο της η ομάδα του Μ. Λυκερίδη με το... παραπάνω! Με αφοπλιστική εμφάνιση στο γήπεδο της «Αλεπότρυπας», επικράτησε με 2-0 του πρωταθλητή του ομίλου, από τον οποίο μάλιστα στέρησε την ευκαιρία να εξασφαλίσει αμέσως το ένα από τα δύο εισιτήρια ανόδου στη Β' Κατηγορία!

Σε ένα παιχνίδι που έγινε μπροστά σε μία κατάμεστη εξέδρα, οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να προηγηθούν στο 15ο λεπτό, όμως ο Σταθελάκης νικήθηκε από τον Λογοθέτη σε εκτέλεση πέναλτι και σε παράβαση που κέρδισε ο Βαλμάς. Ό,τι δεν κατάφερε σε εκείνο το σημείο, ο Σταθελάκης το πέτυχε στο 37', ανοίγοντας το σκορ με σουτ (0-1). Στο 55' ο Χιώτης πρόλαβε την έξοδο του Λογοθέτη μετά την κεφαλιά-πάσα του Παπακωνσταντίνου και με κοντινό σουτ σημείωσε το 0-2, δίνοντας σαφές προβάδισμα στο Κουκάκι. Το έργο του έγινε ακόμη πιο εύκολο στο 73', όταν αποβλήθηκε από πλευράς Γκυζιακού ο Πανταζόπουλος με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Διαιτητές: Σύψας, Κουκόπουλος-Καμπιώτης

ΓΚΥΖΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Κώστας): Λογοθέτης, Σκόρδος, Χατζή (46' Κωνσταντόπουλος), Πανταζής, Τσιάρος, Μοσεσβίλι (46' Τσιώλης), Καββαδίας (46' Χαραλάμπους), Κοντίδης (81' Κολοβός), Μπούσιος, Φίλος (81' Καρποντίνης), Πανταζόπουλος

ΚΟΥΚΑΚΙ (Μιχάλης Λυκερίδης): Γκρούμιτς, Τσέλικας, Ανδρέου, Μαζωνάκης, Χιώτης, Παπακωνσταντίνου, Σταθελάκης, Κερπάτσι (90' Χριστόπουλος), Μακρής (81' Οικονόμου), Μπελάς (62' Μιχαήλ), Βαλμάς (90' Μακρής).

 


Σχετικά άρθρα

Βαθμό το Παλαιό Φάληρο στη Ν. Ερυθραία (1-1 με Πανερυθραϊκό)

«Διπλό» στο Γουδή η Λυκόβρυση, 2-0 τον Πανιώνιο Καισαριανής

Ξεκίνημα με τεσσάρα η Αναγέννηση Πετρούπολης (0-4 τον Κολωνό)

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35