social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πέντε ποδοσφαιριστές πήρε ο Πλάτωνας

Πέντε ποδοσφαιριστές πήρε ο Πλάτωνας

Την απόκτηση πέντε ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε η διοίκηση του Πλάτωνα, που θέλει να εμφανιστεί άκρως έτοιμη και ανταγωνιστική -με φόντο την άνοδο- στη νέα χρονιά 2020/21. Ο λόγος για τους Αποστόλη Βιτζηλαίο, Γιώργο Ξούρα, Σταύρο Βήτα, Χρήστο Αναγνώστη και Ηλία Σταμελάκη.

Ο 28χρονος τερματοφύλακας, Αποστόλης Βιτζηλαίος, έχει αγωνιστεί στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ σε Κρόνο Αθηνών, Κορωνίδα, Αττικό, Λυκόβρυση, Άρη Βύρωνα, Γκυζιακό και Γαλάτσι, μετρώντας 92 συμμετοχές.

Ο Ξούρας είναι 25 χρονών και αγωνίζεται ως στόπερ και έχει φορέσει τη φανέλα των Άφοβου, Κολωνού, Αττικού και Αθηναΐδας, μετρώντας συνολικά 189 συμμετοχές και 21 γκολ.

Η ομάδα του Πλάτωνα «κλείδωσε» και το βασικό της δεξί μπακ, που ακούει στο όνομα Χρήστος Αναγνώστης. Ο 25χρονος αμυντικός επιστρέφει στον Πλάτωνα μετά από ένα χρόνο στον Κολωνό, στον οποίο μέτρησε 19 συμμετοχές και 2 γκολ. Από το 2012 αγωνίζεται στον Πλάτωνα, μετρώντας 121 εμφανίσεις και 9 τέρματα. 

Τέλος, η ομάδα του Γιώργου Καλούδη έκλεισε τόσο τον νεαρό δεξιό μπακ, Ηλία Σταμελάκη, όσο και τον έμπειρο αριστερό εξτρέμ, Σταύρο Βήτα.


Σχετικά άρθρα

Οικονομίδης στα Πετράλωνα

Οι διαιτητές του σαββατοκύριακου στην ΕΠΣΑ [17-18/12]

Παπακώστας: «Αν είμαστε αυτοί που πρέπει, μπορούμε να περάσουμε»

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35