social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ηρωική Τριγλία, με δέκα παίκτες 2-0 τον Άρη Βούλας!

Ηρωική Τριγλία, με δέκα παίκτες 2-0 τον Άρη Βούλας!

Το μέταλλο της ομάδας που πέρσι έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει με αξιώσεις την κατάκτηση του πρωταθλήματος, έβγαλε στο ντέρμπι με τον Άρη Βούλας η Τριγλία και πανηγύρισε μία τεράστια νίκη!

Παρότι αναγκάστηκε να αγωνιστεί στο τελευταίο ημίωρο με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Σένε με δεύτερη κίτρινη κάρτα (61'), η ομάδα της Ραφήνας βρήκε τον τρόπο να πετύχει δύο γκολ (!) στη συνέχεια του αγώνα και να πάρει τη νίκη με το «καθαρό» 2-0 απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο!

Στο πρώτο παιχνίδι οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή, αλλά ελάχιστες καλές στιγμές να ανοίξουν το σκορ με κορυφαία ένα ανεπανάληπτο εξ επαφής πλασέ του Σένε που απέκρουσε ο Προβίδας. Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς «άνοιξε», με τους κιτρινόμαυρους να απειλούν στο 51ο λεπτό με σέντρα σουτ του Παπάζογλου που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων. Στο 61ο λεπτό οι ισορροπίες άλλαξαν, όταν ο Σένε αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία. Μάλιστα, τρία λεπτά αργότερα ο Άρης έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί, όταν ο Φουκαράς με σουτ «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι, για να χαθεί και η νέα ευκαιρία για γκολ που ακολούθησε στη συνέχεια της φάσης. Έτσι, η Τριγλία άντεξε και με περίσσια ψυχικά αποθέματα έφτασε στη νίκη! Στο 76ο λεπτό ο Κ. Τσούκας βρέθηκε σε επίκαιρη θέση και με άψογο πλασέ έγραψε το 1-0, ενώ στο 85ο λεπτό ο Ζαφειρόπουλος μετουσίωσε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Γ. Τσούκας για το 2-0 μέσα σε αποθέωση!

Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος, Κακάνης-Σπίθας
ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Γιώργος Παπακωστούλης): Σύρακας, Τζατζάς, Παπαδιονυσίου, Μεϊμάρογλου, Γ. Τσούκας, Γερώνυμος (87' Κονταρίνης), Παπάζογλου (73' Δελαπόρτας), Νταή, Σένε, Ζαφειρόπουλος, Κ. Τσούκας (80' Χατζόπουλος)
ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ (Τάσος Τασιόπουλος): Προβίδας, Ατματσίδης, Γκούρα, Ρεσούλι, Αφράτης, Κλής (86' Κούστας), Φωστέρης, Φουκαράς, Μιραφιόρι (73' Μπρης), Ρομάνο (57' Λιόσης), Κριλής.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35