social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παρασκευαΐδης: Αρχίζει να είναι δύσκολο να κρατηθούν οι ομάδες

Παρασκευαΐδης: Αρχίζει να είναι δύσκολο να κρατηθούν οι ομάδες

Τον προβληματισμό του για το καθεστώς αδράνειας και αβεβαιότητας που έχει εγκατασταθεί στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο θέλησε να μοιραστεί με το Soccerlive ο Γιώργος Παρασκευαΐδης.

Ο τεχνικός της Τριγλίας σημείωσε πως, πλέον, είναι δύσκολο να διατηρηθεί το ενδιαφέρον στους ποδοσφαιριστές, υπογραμμίζοντας ότι πρέπει άμεσα να βρεθεί λύση. «Έχει φτάσει το τέλος του διαστήματος που ήταν ανεκτό για μια τέτοια αναμονή. Πρέπει να βρεθεί λύση, γιατί αρχίζει να χρονίζει το θέμα και είναι δύσκολο να κρατηθούν οι ομάδες» σχολίασε ο νεαρός προπονητής των κιτρινόμαυρων και πρόσθεσε: «Από εδώ και πέρα, οι ομάδες χάνουν το κίνητρο και τη διάθεσή τους. Αυτός είναι ο λόγος που κοιτάμε να κλείνουμε δυνατά φιλικά, όμως όσο δυνατό κι αν είναι ένα παιχνίδι, ποτέ δεν είναι σαν το επίσημο».

Όσο για το φιλικό στα Σπάτα και την ήττα με 3-2 από τον Αήττητο, ανέφερε: «Ήταν ένα πολύ καλό τεστ. Είμαι ικανοποιημένοις από την προσπάθειατων παιδιών, αλλά και από το ποδόσφαιρο που έπαιξαν. Μας στοίχισαν δύο αμυντικές αδράνειες, που όμως θα διορθωθούν».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35