social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο υπερπρωταθλητής Ρέτζο στον Κεραυνό Κερατέας

Ο υπερπρωταθλητής Ρέτζο στον Κεραυνό Κερατέας

Κανένα περιθώριο αμφισβήτησης δεν θέλει να αφήσει ο Κεραυνός Κερατεάς τη φετινή χρονιά αναφορικά με το στόχο που έχει θέσει.

Αυτό δείχνουν οι κινήσεις που έχει κάνει η ιστορική ομάδα, δεδομένου ότι διατήρησε το μεγαλύτερο μέρος του περσινού κορμού αποκτώντας παράλληλα στη μεταγραφική περίοδο ποδοσφαιριστής που έχουν κάνει τη διαφορά τα προηγούμενα χρόνια.

Παρ' όλα αυτά, οι ιθύνοντες του ιστορικού συλλόγου δεν έμειναν εκεί πραγματοποιώντας κίνηση-ματ σήμερα αφού ήρθαν σε συμφωνία με έναν σπουδαίο κεντρικό αμυντικό που κατέκτησε το πρωτάθλημα και την άνοδο με τον Ηλυσιακό.

Ο λόγος για τον Γιώργο Ρέτζο που απάντησε θετικά στους "κυανόλευκους' παρότι πολιορκήθηκε από πολλές ομάδες. 
Η ποιότητα του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του Κεραυνού είναι δεδομένη και αυτό δίνει μια επιπλέον λύση στο τεχνικό επιτελείο που βλέπει έναν... ογκόλιθο να ενσωματώνεται στο ρόστερ του συλλόγου. 

Πέρυσι ο Ρέτζο κατέκτησε την άνοδο με τον Ηλυσιακό, ενώ την προηγούμενη χρονιά είχε την ίδια διάκριση ως ποδοσφαιριστής του Άρη Πετρούπολης.

Μεταξύ άλλων έχει περάσει και από την Θύελλα Καμαρίου κατακτώντας επίσης το νταμπλ στις Κυκλάδες ενώ έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε Παπάγο και Ολυμπιακό. 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35