social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σημαντικό βαθμό ο ΑΟ Άρτεμις στο Λαύριο (1-1 με Παλλαυρεωτικό)

Σημαντικό βαθμό ο ΑΟ Άρτεμις στο Λαύριο (1-1 με Παλλαυρεωτικό)

Την τύχη του στα χέρια του κρατάει ο ΑΟ Άρτεμις, ο οποίος έμεινε «όρθιος» στο Λαύριο στο ντέρμπι της αγωνιστικής και διατηρήθηκε πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού στην Α' ΕΠΣΑΝΑ.

Η ομάδα της Λούτσας, μάλιστα, δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης για το τελικό 1-1 από τον Παλλαυρεωτικό λίγο πριν την εκπνοή, ωστόσο το αποτέλεσμα την έφερε πιο κοντά στον στόχο, ενώ απομένουν δύο αγωνιστικές για την ολοκλήρωση των πλέι άουτ. Από την άλλη, ακόμη πιο δύσκολο είναι, πλέον, το έργο του Παλλαυρεωτικού για σωτηρία.
Στο 32ο λεπτό ο Μασκλαβάνος άνοιξε το σκορ με ατομική προσπάθεια και σουτ (0-1), όμως λίγο πριν την εκπνοή ήρθε η ισοφάριση από εκτέλεση φάουλ του Κασπίρη, όπου η μπάλα κόντραρε στο τείχος και άλλαξε πορεία.

Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος, Πυκνής-Κουτζιακουτζίδης

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Γιώργος Αθανασιάδης): Κόρμπας, Χουσεΐν (75' Ι. Φιλίππου), Κρανιδιώτης, Μωραΐτης (50' λ.τρ. Σφιχτός), Μπεργιάννης, Ζουμπουνέλης, Πρέντι, Κασπίρης, Δούμας (60' Φετολλάρι), Παπαδόπουλος, Γιαχάεβ (60' Ι. Φιλίππου)

ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ (Βλάσης Χατζηαναστασίου): Καραογλάνης, Δημητρίου, Πιέτρι, Διαμάντης, Καζάλας, Κοζανίδης, Βεϊζάι (65' Θεοχάρης), Τσέπας, Μασκλαβάνος (80' Κανελλόπουλος), Ράσα (60' Μέγας), Φυτιλής.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35