social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σίφουνας στην Αγ. Μαρίνα ο Αστέρας Βάρης, 5-0 τον Θησέα

Σίφουνας στην Αγ. Μαρίνα ο Αστέρας Βάρης, 5-0 τον Θησέα

Με εμφατικό τρόπο επανήλθε στις επιτυχίες ο Αστέρας Βάρης, έπειτα από την ήττα στο ντέρμπι με τον Κεραυνό Κερατέας (1-3).

Η ομάδα του Γ. Καβάση επέβαλε την υπεροχή της στο γήπεδο Αγ. Μαρίνας και επιβλήθηκε με 5-0 του Θησέα Ν. Μάκρης, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Χριστίνη που πρόσθεσε στο ενεργητικό του τρεις ασίστ!

Στο 24ο λεπτό ο Νικολακόπουλος έπιασε την κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ, με την μπάλα να σταματάει σε χέρια αμυνόμενου πριν περάσει τη γραμμή και τον διαιτητή Τριγάζη να δείχνει την άσπρη βούλα, χωρίς να αποβάλει τον παίκτη των γηπεδούχων. Ο Ντούλιας ήταν εύστοχος και οι κυανόλευκοι πήραν το προβάδισμα (0-1). Στο 30' ο Μπελαβράκης αξιοποίησε ασίστ του Χριστίνη για το 0-2 με σουτ, ενώ στο 36' ο Χριστίνης εκτέλεσε φάουλ για το κεφάλι του Νικολακόπουλου, ο οποίος σημείωσε το 0-3. Στο 62' ήταν η σειρά του Ντούλια να σκοράρει με πλασέ σε ασίστ -ξανά- του Χριστίνη (0-4) και στο 78' ο Κοφσανίδης διαμόρφωσε το τελικό 0-5 με κεφαλιά έ[πειτα από κόρνερ του Ερίκου.

Διαιτητές: Τριγάζης, Κουλοχέρης-Σταυρόπουλος

ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ (Γιάννης Τσέλιος): Κατσιούλης, Μηναδάκης, Ντολλάνι, Βούσουλας, Βεϊζάι, Μ. Τσέλιος, Κ. Τσέλιος (80' Θεοδώρου), Παυλάκης (65' Μαστρογιαννούδης), Ζιάγκος (46' Καχόπουλος), Νικηφοράκης, Ζέκιο (72' Παρασκευόπουλος)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Γιώργος Καβάσης): Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Κοφσανίδης, Νικολακόπουλος, Ντιαγνέ (80' Μπεχάρι), Μάγγος, Μπάκας, Χριστίνης (80' Φαμέλης), Καλλιμάνης (73' Γκέργκη), Ντούλιας (65' Ερρίκος), Μπελαβράκης (73' Νιούμαν)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35