social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Σκόνταψε» ο Κεραυνός Κερατέας, 1-1 στη Ραφήνα με την Τριγλία

«Σκόνταψε» ο Κεραυνός Κερατέας, 1-1 στη Ραφήνα με την Τριγλία

Η αποστολή στο γήπεδο «Π. Σκούφος» της Ραφήνας ήταν θεωρητικά μία δύσκολη υπόθεση για τον Κεραυνό Κερατέας και τέτοια αποδείχθηκε και στην πράξη!

Στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής και μετά από τέσσερις συνεχόμενες νίκες, η ομάδα του Λ. Καραδήμου υπέστη τη δεύτερη απώλεια βαθμών της στο φετινό Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ, καθώς υποχρεώθηκε στο ισόπαλο 1-1 από την Τριγλία, που αποδεικνύει πως βρίσκεται σε ανοδική τροχιά με τον Μ. Καβαλιέρη στην τεχνική της ηγεσία. Το παιχνίδι ήταν πραγματική μάχη, από την οποία δεν έλειψε η ένταση στο φινάλε και τα σφοδρά παράπονα των ανθρώπων του Κεραυνού προς τον διαιτητή Ζαχαρόπουλο. Μάλιστα, οι πρωτοπόροι ολοκλήρωσαν το ματς με εννέα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής αρχικά του Ν. Βαγγέλι με δεύτερη κίτρινη κάρτα για έντονη διαμαρτυρία στο 85' και εν συνεχεία του Ρέτζο με απευθείας κόκκινη για εξύβριση στο 89'.

Μέχρι τότε είχε γίνει ένα αμφίρροπο ματς, στο οποίο οι κιτρινόμαυροι είχαν πάρει το προβάδισμα στο 25ο λεπτό με εξαίσια προσωπική ενέργεια και σουτ του Χρηστακίδη (1-0), για να έρθει η ισοφάριση από πλευράς φιλοξενούμενων με προβολή του Σαχσανίδη στο 65' (1-1). Οι άνθρωποι του Κεραυνού κάνουν λόγο και για ένα γκολ του Σαχσανίδη στο τελευταίο δεκάλεπτο, το οποίο δεν μέτρησε κατόπιν υπόδειξης για οφσάιντ στη φάση.

Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος, Σούζας-Βιτσεντζάτος

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Μιχάλης Καβαλιέρης): Αγγελόπουλος, Δελαπόρτας (70' Φειδαίος), Λυκουρόπουλος, Παπαδόπουλος, Κουμουτσέας, Ζαφειρόπουλος (70' Ψαρρής), Χρηστακίδης (80' Μυλόβας), Μανωλιάς (55' Πράπας), Μπανιάς, Σταυρίδης (70' Γκίκα), Κουσούλης

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Λουκάς Καραδήμος): Καλογερόπουλος, Μπουγιούκος, Ρέτζο, Κοκκινάκης (70' Καπαματζιάν), Πιέτρι, Ν. Βαγγέλι, Παπασπύρος (60' Σούλτσε), Τραγουστής (60' Πασκάλ), Σουλελές, Μπουντόπουλος, Σαχσανίδης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35