social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βήμα πρόκρισης ο Αχαρναϊκός, 2-1 στο Λαύριο τον Παλλαυρεωτικό

Βήμα πρόκρισης ο Αχαρναϊκός, 2-1 στο Λαύριο τον Παλλαυρεωτικό

Το... πρώτο ημίχρονο της μονομαχίας του Παλλαυρεωτικού με τον Αχαρναϊκό για μία θέση στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ τελείωσε με νικήτρια την ομάδα του Μενιδίου.

Στο γήπεδο «Π. Βογιατζή» οι πράσινοι επικράτησαν με 2-1 και έκαναν αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση, ενόψει του επαναληπτικού αγώνα που θα γίνει την Τετάρτη του Πάσχα. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν στο 16ο λεπτό με πλασέ του Ντιαττά (0-1), ενώ στο 33' είχαν και δοκάρι σε πλασέ του Βλαχίδη. Οι γηπεδούχοι πίστεψαν στο θετικό αποτέλεσμα και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 58ο λεπτό χάρη σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κοντιζά, το οποίο χρεώθηκε ο γκολκίπερ Μπονατάκης. Ωστόσο, η χαρά τους κράτησε λίγο, αφού δέκα λεπτά μετά ο Σπυρίδης κέρδισε πέναλτι για τον Αχαρναϊκό, ο Ντα Μόττα νικήθηκε αρχικά από τον Μητσόπουλο, όμως με δεύτερη προσπάθεια πλάσαρε για το 1-2, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Λάμπρου, Αλεξοπούλου-Γκούβας

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Νίκος Ζαγούρης): Μητσόπουλος, Χουσεΐν, Νικολαΐδης, Φετολλάρι, Μαντζιώκας, Μπεργιάννης, Κοντιζάς, Αντ. Πρέντι, Μωραΐτης, Αρ. Πρέντι, Δούμας

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Θεόφιλος Καλύβας): Μπονατάκης, Γκούφας, Μάναλης, Μανουσάκης, Βασιλείου, Δημακάκος, Βλαχίδης (62' Μανωλιάς), Παπαδόπουλος (85' Στραβομύτης), Ντιαττά, Ντα Μόττα (72' Καρμίρης), Τσιμπουρλάς (62' Σπυρίδης).

 


Σχετικά άρθρα

Ευχαριστεί Αστέρα Βάρης για τη φιλοξενία η Τριγλία Ραφήνας

Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας του Αχαρναϊκού

Δεύτερος ο Αχαρναϊκός, υποβιβάστηκε το Κρυονέρι (3-0)

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35