social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Φοβερός Παλληνιακός, 6-0 τον Σαρωνικό στην Ανάβυσσο!

Φοβερός Παλληνιακός, 6-0 τον Σαρωνικό στην Ανάβυσσο!

Τη νίκη της αγωνιστικής πέτυχε στην Α' ΕΠΣΑΝΑ ο Παλληνιακός, επικρατώντας με το εκπληκτικό 6-0 του Σαρωνικού μέσα στην Ανάβυσσο!

Με αυτή τη νίκη, μάλιστα, η ομάδα του Παναγιώτη Χριστοφιλέα πέρασε στην κορυφή του 1ου ομίλου, επωφελούμενη από την ισοπαλία στο ντέρμπι των Γλυκών Νερών με τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου.

Στο ματς της Αναβύσσου αποδείχθηκε πως, από τη στιγμή που δεν μπόρεσε να προηγηθεί στο σκορ στο 18ο λεπτό με το δοκάρι του Μπουκουβάλα, η γηπεδούχος ομάδα το... πλήρωσε ακριβά! Αξίζει να σημειωθεί ότι τα δύο από τα τέσσερα γκολ οι φιλοξενούμενοι τα σημείωσαν με παίκτη λιγότερο, καθώς από το 70ο λεπτό έμειναν με παίκτη λιγότερο στον αγωνιστικό χώρο, αφού τραυματίστηκε ο Γαληνάκης ενώ είχαν ήδη ολοκληρωθεί οι αλλαγές. Στο 29ο λεπτό ο Καλτσάς άνοιξε το σκορ με εκτέλεση φάουλ (0-1) και τρία λεπτά αργότερα ο Βλάχος έγραψε το 0-2 με σουτ. Στο 40ο λεπτό ο Γαληνάκης ανέβασε τον δείκτη του σκορ με υπέροχη προσπάθεια (0-3), ενώ στο 59ο λεπτό ο Καραμπιέτ έκανε το 0-4 με λόμπα. Στο 81ο λεπτό ο Τρυφιάτης ολοκλήρωσε προσωπική προσπάθεια για το 0-5 και στο 90ο λεπτό ο Σεϊτάι έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα με πλασέ.

Διαιτητές: Φωστέρης, Κάλλης-Κορωνιάς
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒ. (Γιάννης Τζιβίλογλου): Καραλής, Μπουκουβάλας, Βασιλείου, Ζουμπουρλής, Λίτσης, Τζιβίλογλου (28' λ. τρ. Κοντιζάς), Καραγιάννης (82' Σάμιος), Λογοθέτης, Βουλωμένος (46' Καρκαλέτσος), Χίσο (62' Έλενας), Χαντάντ (46' Κακαράς)
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Παναγιώτης Χριστοφιλέας): Μπαλασάκης, Ντελής (48' Τσαλερίδης), Αναστασίου, Ελ Γκαμάλ, Γαληνάκης, Β. Δημογιάννης (46' Τρυφιάτης), Βλάχος (67' Μπεγλεκτσής), Χ. Δημογιάννης, Κυριόπουλος, Καραμπιέτ (67' Βασιλείου), Καλτσάς (48' Σεϊτάι).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35