social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παπακωστούλης: Να μην βρεθούμε στο... ίδιο έργο θεατές

Παπακωστούλης: Να μην βρεθούμε στο... ίδιο έργο θεατές

 

Θεωρητικά το παιχνίδι με τη Δόξα Άνοιξης για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος στον 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑΝΑ είναι στα... μέτρα της.

Ωστόσο, και στα εκτός έδρας παιχνίδια που προηγήθηκαν, με ΠΑΟ Καλυβίων και Γ. Παθιακάκη, η Τριγλία Ραφήνας δεν μπόρεσε να αποσπάσει έστω την ισοπαλία, παρότι χαρακτηρίζονταν ως το φαβορί για τη νίκη. Σε αυτό τον άξονα εντοπίζεται και το σχόλιο του Γιώργου Παπακωστούλη στο Soccerlive. «Το παιχνίδι μπορεί να φαντάζει εύκολο, αλλά δεν είναι. Η Δόξα φαίνεται αδύναμη, όμως εμείς οφείλουμε να πάμε με την ίδια σοβαρότητα και με το ίδιο πάθος που είχαμε και κόντρα στον Άρη Βούλας. Δεν θέλουμε να βρεθούμε στο... ίδιο έργο θεατές. Μην ξεχνάμε ότι το ποδοσφαιρο είναι ένα άθλημα εκπλήξεων» σχολίασε ο έμπειρος προπονητής των κιτρινόμαυρων και πρόσθεσε: «Το αποτέλεσμα εξαρτάται από τη δική μας απόδοση και τη δική μας θέληση. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε συνέχεια στην πολύ καλή παρουσία που είχαμε στο τελευταίο μας. Θα φροντίσουμε να είμαστε έτοιμοι και να πάρουμε τη νίκη».

Δεν υπολογίζονται από τον Γ. Παπακωστούλη οι τραυματίες Καραγιάννης και Βίλα, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Γερώνυμου.

 


Σχετικά άρθρα

Παπακωστούλης: «Αδιανόητο αυτό που συμβαίνει»

Ισόπαλος ο Αστέρας Βάρης με Τριγλία Ραφήνας (1-1)

Buzzer beater με Καλλιμάνη ο Αστέρας Βάρης, 1-0 την Τριγλία Ραφήνας!

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35