social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Βήμα» σωτηρίας ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου, «έμπλεξε» η Τριγλία (0-2)

«Βήμα» σωτηρίας ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου, «έμπλεξε» η Τριγλία (0-2)

Τεράστιας σημασίας νίκη σε ένα καθοριστικό χρονικό σημείο πέτυχε ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου και, πλέον, αντιμετωπίζει τη συνέχεια στο Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ με ακόμη περισσότερη αισιοδοξία.

Η ομάδα του Γ. Μαγγίνα πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο «Π. Σκούφος» της Ραφήνας, όπου επικράτησε με 2-0 της Τριγλίας, που από την πλευρά της νιώθει την πίεση για την κατάκτηση βαθμών να εντείνεται. Μετά από ένα άκαρπο πρώτο ημίχρονο, οι ερυθρόλευκοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 62ο λεπτό χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Κλωνάρης με κεφαλιά μετά από φάουλ του Μπαλωμένου (0-1). Στο 86' ο Τσώνος, ο οποίος είχε έρθει από τον πάγκο τέσσερα λεπτά νωρίτερα, σκόραρε με σουτ από θέση εκτός περιοχής για το τελικό 0-2.

Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος, Τσελεπίδης-Τσέλιος

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Βλάσης Χατζηαναστασίου): Μπακόλας, Ευ. Παπαδόπουλος (33' Γκίκα), Λυκουρόπουλος, Ντέντια, Ελ. Παπαδόπουλος, Σταυρίδης, Ψαρρής (51' Άλλκια), Μπανιάς, Χρηστακίδης (46' Μανωλιάς), Πράπας, Κουσούλης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦ. (Γιάννης Μαγγίνας): Νικολάου, Μαγκανάρης, Μύρκος, Ψαρρός, Μηλιώνης, Κλωνάρης, Μπαλωμένος, Τζήμας, Μαγγίνας (88' Τσουμάνης), Γενούζης (82' Τσώνος), Ντούλος (75' Πανούσης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35