social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σαβούρδος: Θέλουμε να ανταμείψουμε τον κόσμο με καλή εμφάνιση και νίκη

Σαβούρδος: Θέλουμε να ανταμείψουμε τον κόσμο με καλή εμφάνιση και νίκη

Η επικράτηση στον Μαραθώνα απέναντι στη Μάχη (0-2) έδωσε στον ΑΟ Κορωπίου αφενός μια πολύτιμη βαθμολογική «ανάσα», αφετέρου τη δυνατότητα να αντικρίσει τη συνέχεια με περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Ωστόσο, για να έχει νόημα αυτό το σπουδαίο «τρίποντο», θα πρέπει να υπάρξει ανάλογο αποτέλεσμα κόντρα στην ομάδα του Γιάννη Παθιακάκη. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις που παραχώρησε ο Θανάσης Σαβούρδος στο Soccerlive.

«Καταφέραμε μέσα σε μια δύσκολη έδρα και με ένα αντίπαλο που δεν είχε ηττηθεί μέχρι τώρα να πάρουμε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Στον αγώνα με τη Μάχη Μαραθώνα δείξαμε βελτιωμένη εικόνα τόσο στην αμυντική όσο και στο επιθετική τακτική μας. Ξέρουμε όμως ότι για να έχει νόημα η νίκη αυτή θα πρέπει εντός έδρας με τον Παθιακάκη να κερδίσουμε» σημείωσε αρχικά ο τεχνικός των κυανόλευκων και πρόσθεσε σχετικά με το επερχόμενο παιχνίδι για τον 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑΝΑ: «Επιστρέφουμε μετά από δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια στο γήπεδο μας και πρέπει να ανταμείψουμε τον κόσμο μας με ένα καλό παιχνίδι και νίκη. Ο Παθιακάκης είναι ένα νεανικό δουλεμένο σύνολο και το έχει δείξει και στα ως τώρα αποτελέσματα. Έχουμε εμπιστοσύνη στους παίχτες μας. Εργαστήκαμε μεθοδικά όλη την εβδομάδα για να παρουσιαστούμε όσο πιο έτοιμοι μπορούμε».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35