social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τσιγκούλης: Βρήκα πολύ δυνατή ομάδα, στόχος να ολοκληρώσουμε με επιτυχία το έργο

Τσιγκούλης: Βρήκα πολύ δυνατή ομάδα, στόχος να ολοκληρώσουμε με επιτυχία το έργο

Το ντεμπούτο του Πέτρου Τσιγκούλη στην τεχνική ηγεσία της Μαρκό συνοδεύτηκε από επιβλητική εμφάνιση και νίκη απέναντι στον ΑΟ Ατλαντίς (5-0), στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της Α' ΕΠΣΑΝΑ για την πρώτη φάση.

Επ' αφορμή της παύσης πριν τη μετάβαση στη δεύτερη φάση, ο έμπειρος προπονητής διατύπωσε ορισμένες από τις σκέψεις του στο Soccerlive, παρατηρώντας ότι βρήκε μία πολύ καλή ομάδα, την οποία θα επιδιώξει να οδηγήσει μέχρι την επίτευξη του στόχου της. «Βρήκα μία ομάδα πολύ δυνατή, που είχε καλό... καπετάνιο. Ο κύριος Τσιριμώκος είναι ένας πολύ έμπειρος προπονητής, που έκανε το καλύτερο που μπορούσε για την ομάδα. Ελπίζω να είμαστε άξιοι συνεχιστές, να συνεχίσουμε με επιτυχία το έργο αυτό και να το ολοκληρώσουμε» σχολίασε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πάνω σε αυτό: «Πάντοτε, σε κάθε ομάδα, υπάρχει συνέχεια. Δεν τελειώνει τίποτα σε μία αποχώρηση. Ξέρουμε ότι κι εμείς θα είμαστε ένα μέρος σε αυτή τη σειρά. Σκοπός είναι να συνεχίζεται η δουλειά του προκατόχου».

Μιλώντας για το δικό του ντεμπούτο, αλλά και τη συνέχεια στο πρωτάθλημα, ο Π. Τσιγκούλης αναφέρθηκε και στην υπόθεση της τιμωρίας από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΑΝΑ για συμβάντα στο ματς με τον ΑΟ Σταμάτας, που πλέον βρίσκεται στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ: «Ήταν μία καλή αρχή, η οποία μάλιστα συνδυάστηκε με μία σημαντική νίκη και με πολύ καλή εμφάνιση. Οδεύουμε, πλέον, για τους εννέα αγώνες των πλέι οφ, αναμένοντας παράλληλα και την εκδίκαση της έφεσης για την τιμωρία μας, η οποία δεν θα αλλάξει την τελική καταταξη στον 2ο όμιλο, αλλά ίσως αλλάξει τη συγκομιδή μας για τη δεύτερη φάση».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35