social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Δύο στα δύο» ο ΑΟ Σταμάτας, 4-0 τη Δόξα Άνοιξης

«Δύο στα δύο» ο ΑΟ Σταμάτας, 4-0 τη Δόξα Άνοιξης

Την κούρσα στα πλέι άουτ οδηγεί ο ΑΟ Σταμάτας και προχωράει με αποφασιστικότητα προς την επίτευξη του στόχου της σωτηρίας στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ.

Η ομάδα του Γ. Σκαρπέλη πέρασε χωρίς δυσκολίες από το γήπεδο «Γ. Κυριάκης» της Άνοιξης, όπου επικράτησε με 4-0 της τοπικής Δόξας, πετυχαίνοντας τη δεύτερη νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές. Μόλις στο 16ο λεπτό ο Παπιδάκης με πλασέ άνοιξε το σκορ (0-1), στο 30' ο Ι. Μπερμπάντης με κεφαλιά έγραψε το 0-2, για να ακολουθήσουν δύο γκολ του Ταμπάκου (με πλασέ στο 50' και 54') με τα οποία διαμορφώθηκε το τελικό 0-4.

Διαιτητές: Τριγάζης, Παντελίδου-Πυκνής

ΔΟΞΑ ΑΝΟΙΞΗΣ (Κώστας Τσεβάς): Μ. Πολεμίτης (59' Φωτεινόπουλος), Ρ. Πολεμίτης (59' Τσολακίδης), Πάλμος, Γρούντας, Τσιμπόκας, Σωτηρόπουλος, Λύρος (46' Μακρής), Νυχάς, Κριεμάδης (77' Αποστολόπουλος), Μαγκανάρης, Γενούζης (65' Λαμπράκης)

ΑΟ ΣΤΑΜΑΤΑΣ (Γιάννης Σκαρπέλης): Μανουσάκης (77' Σπ. Κριεμάδης), Τσουρούλας (81' Μαλιγιάννης), Ρουκάι, Πατρινός, Χ. Μπερμπάντης, Δεσύλλας, Τσάκα, Σιατραβάνης, (64' Οσμενάι), Ι. Μπερμπάντης (64' Μπίντζος), Παπιδάκης (45' Σούλιαρης), Ταμπάκου.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35