social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μαχητής ο ΑΟ Άρτεμις, 2-1 την Άνοιξη

Μαχητής ο ΑΟ Άρτεμις, 2-1 την Άνοιξη

Αποφασισμένος να το παλέψει μέχρι τέλους είναι ο ΑΟ Άρτεμις, αναφορικά με τη μάχη της σωτηρίας στην Α' ΕΠΣΑΝΑ μέσα από τη διαδικασία των πλέι άουτ.

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής η ομάδα της Λούτσας επικράτησε με 2-1 απέναντι στην Άνοιξη και πλησίασε στους πέντε βαθμούς τη σωτήρια, τέταρτη θέση, στην οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται η πρόσφατη αντίπαλός της. Στο 17ο λεπτό ο Διαμάντης μετέτρεψε σε γκολ πέναλτι που κέρδισε ο Ράσα για το 1-0, με τον Μασκλαβάνο να γράφει το 2-0 στο 53' με πλασέ. Στο 60' οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες στον αγωνιστικό χώρο λόγω αποβολής του Ράσα με δεύτερη κίτρινη. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο οι φιλοξενούμενοι εξαπέλυσαν την αντεπίθεσή τους, έχοντας αρχικά τρία δοκάρια (!) με τους Στάθη, Θ. Πανάγου και Ζιβάνοβιτς, για να μειώσουν τελικά στο 82' με πλασέ του Καζβιρόπουλου. Ωστόσο, το 2-1 παρέμεινε μέχρι τέλους, προσφέροντας στους γηπεδούχους ένα πολύτιμο «τρίποντο».

Διαιτητές: Φωστέρης, Βιτσεντζάτος-Αλεξοπούλου

ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ (Βλάσης Χατζηαναστασίου): Καραογλάνης, Δημητρίου, Θεοχάρης, Διαμάντης, Τασσόπουλος, Κοζανίδης, Μέγας (46' Φυτιλής), Τσέπας, Μασκλαβάνος (89' Καζάλας), Ράσα, Πιέτρι (83' Καλούδης)

ΑΝΟΙΞΗ (Δημήτρης Κοσμάς): Παππάς, Βουγιουκλίδης (75' Μήτση), Θ. Πανάγου, Αν. Πανάγου, Πέττας, Κουλόλι, Τζάθας, Μούκα (65' Στάθης), Νησωτάκης (46' Παληαρούτας), Καζβιρόπουλος, Ζιβάνοβιτς.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35