social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Φιλική νίκη Αήττητου με Τριγλία σε δυνατό τεστ

Φιλική νίκη Αήττητου με Τριγλία σε δυνατό τεστ

Ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι έγινε στο δημοτικό στάδιο Σπάτων ανάμεσα σε ομάδες που διαχρονικά πρωταγωνιστούν στο Πρωτάθλημα της Ανατολικής Αττικής.

Ο Αήττητος υποδέχθηκε την Τριγλία Ραφήνας, με τους πράσινους να παίρνουν τη νίκη με 3-2, ύστερα από ένα ελκυστικό ενενηντάλεπτο, στο οποίο σημειώθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες για γκολ και αρκετές μονομαχίες.

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 31' με σουτ του Κοβάνη (1-0), με τον Ζαφειρόπουλο να φέρνει το ματς στα ίσια με εκτέλεση φάουλ στο 42' (1-1). Στο 53' ο Κοβάνης «χτύπησε» πάλι και με σουτ έγραψε το 2-1, με τον Κ. Τσούκα να «απαντά» στο 67' και να ισοφαρίζει εκ νέου (2-2). Στο 73' ο Σένε είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι με την κοντινή προβολή που επιχείρησε, για να έρθει το 3-2 από τον Αήττητο στο 77' με σουτ του Χοτζάι.

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Γιώργος Καρατζάς): Παναγόπουλος, υπό δοκιμή, υπό δοκιμή, Λένγκα, Μουρούτης, Κράμπης, Ζέκιο, Κλωνάρης, Κοβάνης, Σπανός, Καραγιάννης

Έπαιξαν και οι Χοτζάι, υπό δοκιμή

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Γιώργος Παρασκευαΐδης): Πάντος, Γκέκας, Παπαδιονυσίου, Μηλιώνης, Χατζόπουλος, Ερέκι, Ι. Τσούκας, Καλτσάς, Πράπας, Κ. Τσούκας, Ζαφειρόπουλος.

Στο β' ημίχρονο έπαιξαν και οι Ψαρρής, Σένε, Βαμβακάκης, Σιαφάκας.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35