social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με Ζέκιο... οδηγό ο Αήττητος Σπάτων, 2-1 τον Ολυμπιακό Βάρης

Με Ζέκιο... οδηγό ο Αήττητος Σπάτων, 2-1 τον Ολυμπιακό Βάρης

Πέτυχε «τρίποντο» με το... καλημέρα ο Αήττητος Σπάτων στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ.

Η ομάδα του Γ. Καρατζά επικράτησε με 2-1 του Ολυμπιακού Βάρης, έχοντας σε καλή μέρα τον Μέλβιν Ζέκιο, ο οποίος σημείωσε και τα δύο γκολ της επικράτησης. Στο 39' σκόραρε με πλασέ μετά από συνεργασία με τον Σπανό (1-0), ενώ στο 48' ευστόχησε από την άσπρη βούλα σε πέναλτι που κέρδισε ο Χοτζάι (2-0). Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 με σουτ του Χαντάντ στο 51ο λεπτό, ενώ στη συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν δύο δοκάρια σε πλασέ του Σπανού στο 60' και σε σουτ του Παναγιώτου στο 77'. Οι πράσινοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Α. Παλυβού με δεύτερη κίτρινη στο 90'.

Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος, Παντελίδου-Καρανδινάκη

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Γιώργος Καρατζάς): Παναγόπουλος, Ιωαννίδης, Α. Παλυβός, Μουρούτης, Λένγκα, Κράμπης (63' Παναγιώτου), Χοτζάι (63' Φράγκου), Κλωνάρης, Κοβάνης (91' Μιχαλάρης), Σπανός (70' Κ. Παλυβός), Ζέκιο

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΑΡΗΣ (Γιώργος Τσιριγώτης): Αλ. Ηρακλής, Μπεκιάρης, Μπέλι (65' Ζυγοκώστας), Ανδρ. Ηρακλής (77' Παπαντώνης), Τουρπέτας, Μπαμπούνης, Μαντακίδης (58' Πομάρες), Καλτσάς (77' Γαβαλάς), Χαντάντ (65' Πορουτσίδης), Μπεχάρι, Γεωργάκης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35