social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Εντυπωσιακό πέρασμα ο Σαρωνικός Αναβύσσου από τα Γλυκά Νερά (0-6)

Εντυπωσιακό πέρασμα ο Σαρωνικός Αναβύσσου από τα Γλυκά Νερά (0-6)

Καταιγιστικός εμφανίστηκε ο Σαρωνικός Αναβύσσου στο γήπεδο των Γλυκών Νερών και πήρε μία εντυπωσιακή νίκη-πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ.

Η ομάδα του Γ. Παπακωστούλη επιβλήθηκε με 6-0 του τοπικού ΑΟ Γλυκών Νερών, που δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις των τελευταίων εβδομάδων στο πρωτάθλημα.

Μόλις στο 18ο λεπτό ο Δημογιάννης άνοιξε το σκορ με πλασέ μετά από σέντρα του Βίλα (0-6), με τον Βίλα να αναλαμβάνει δράση και να μετατρέπει το 0-1 σε 0-3 με φάουλ στο 26' και κεφαλιά μετά από σέντρα του Λογοθέτη στο 34'. Στο 43' ο σκόρερ... μεταμορφώθηκε σε δημιουργό, δίνοντας την ασίστ στον Σέλβια για το 0-4 με ψηλοκρεμαστό πλασέ. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στην επικράτησή τους! Στο 71' ο Δημογιάννης πέτυχε δεύτερο προσωπικό γκολ με πλασέ μετά από σέντρα του Μπουκουβάλα (0-5) και στο 87' ο Παπάζογλου με πλασέ σε αντεπίθεση διαμόρφωσε το τελικό 0-6.

Διαιτητές: Λάμπρου, Γκούβας-Κακάνης

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Σταύρος Παπανδρέου): Λ. Βιταλιώτης (46' Αγγέλης), Χριστοδούλου, Μαστορόπουλος, Μπέλμπας (67' Καλουτσάς), Μπενέκος, Βλάχος, Κότσι (56' Φενερίδης), Γ. Βιταλιώτης, Στίσι (46' Καραγιάννης), Βασιλόπουλος, Αργυρόπουλος

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒ. (Γιώργος Παπακωστούλης): Σύρακας, Μπουκουβάλας, Λογοθέτης, Ντμιτρένκο (77' Μοναχός), Τζιόλας, Κλης, Σέλβια (84' Σεριανάι), Δημογιάννης, Δανιήλ, Βίλα (55' Παπάζογλου), Πουλιάνος (77' Βασιλείου)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35