social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Απίθανη ανατροπή με Σπανό ο Αήττητος Σπάτων, 3-2 την Τριγλία στη Ραφήνα!

Απίθανη ανατροπή με Σπανό ο Αήττητος Σπάτων, 3-2 την Τριγλία στη Ραφήνα!

Ένα παιχνίδι αντάξιο του ονόματος των δύο ομάδων ήταν αυτό που έγινε στο γήπεδο «Π. Σκούφος» το απόγευμα του Σαββάτου (21/1) μεταξύ Τριγλίας και Αήττητου, με την ομάδα των Σπάτων να παίρνει τη νίκη με 3-2 έπειτα από επική ανατροπή στα τελευταία λεπτά και παρότι βρέθηκε να χάνει με 2-0 μέχρι το τελευταίο εικοσάλεπτο!

Έτσι, οι πράσινοι πανηγύρισαν το δεύτερο συνεχόμενο «τρίποντό» τους και ανέβηκαν στην πέμπτη θέση της κατάταξης στην Α' ΕΠΣΑΝΑ, προσπερνώντας τον αντίπαλό τους. Από την άλλη, με έντονα παράπονα από τη διαιτησία έμειναν οι άνθρωποι της ομάδας της Ραφήνας, τα οποία μάλιστα εξέφρασαν και με ανακοίνωση, θεωρώντας ότι οι αποφάσεις του διαιτητή έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης.

Οι κιτρινόμαυροι κυριάρχησαν στο πρώτο ημίχρονο, μεταφράζοντας την υπεροχή τους σε ένα γκολ στο 20ο λεπτό με σουτ του Κ. Τσούκα (1-0). Με την εναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και πριν συμπληρωθεί καν το πρώτο λεπτό (46') βρήκαν και δεύτερο γκολ χάρη σε πλασέ του Πράπα (2-0). Η Τριγλία συνέχισε να ελέγχει το παιχνίδι, όμως στο τελευταίο εικοσάλεπτο ήρθαν τα... πάνω κάτω! Αρχικά η ομάδα των Σπάτων μείωσε με κεφαλιά του Κολονέρου στο 74', ο οποίος εκμεταλλεύτηκε ασυνεννοησία στην άμυνα των γηπεδούχων (2-1). Λίγα λεπτά μετά ο γκολκίπερ Παναγόπουλος έκανε την απόκρουση του αγώνα σε φοβερό σουτ του Ψαρρή, κρατώντας στο ματς την ομάδα του, με την επέμβαση να αποδεικνύεται καθοριστική! Στο 87ο λεπτό ήρθε η ισοφάριση με χτύπημα φάουλ του Σπανού, στο οποίο ο γκολκίπερ Πάντος δεν εκτίμησε καλά την πορεία της μπάλας (2-2) και στο 90' ο ίδιος παίκτης με σουτ έγραψε το 2-3, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Σημειώνεται πως στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων αποβλήθηκε απευθείας με κόκκινη κάρτα ο Κ. Τσούκας για φραστική επίθεση στον διαιτητή.

Διαιτητές: Ζησιός, Τσελεπίδης-Αλεξοπούλου

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Γιώργος Παρασκευαΐδης): Πάντος, Τζίτζης, Παπαδιονυσίου, Μηλιώνης, Ι. Τσούκας, Σιαφάκας, Ψαρρής, Νταή, Κ. Τσούκας, Ζαφειρόπουλος, Πράπας

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Μάκης Παπαδόπουλος): Παναγόπουλος, Χοτζάι (84' Αβντίου), Παναγιώτου, Μουρούτης, Νταϊφώτης, Νίκας (64' Μιλάι), Κολονέρος (92' Φράγκου), Κράμπης, Κοβάνης, Σπανός, Ζιβάνοβιτς.

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35