social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μοιρασιά για Θησέα Ν. Μάκρης και ΑΟ Άρτεμις (1-1)

Μοιρασιά για Θησέα Ν. Μάκρης και ΑΟ Άρτεμις (1-1)

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο Αγ. Μαρίνας μεταξυ Θησέα Ν. Μάκρης και ΑΟ Άρτεμις για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΑΝΑ.

Οι δύο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο 1-1, με τους γηπεδούχους να παίρνουν το προβάδισμα χάρη σε χτύπημα πέναλτι του γκολκίπερ Κατσιούλη σε χέρι του Κυριάκου (1-0), για να έρθει η ισοφάριση με παρόμοιο τρόπο στο 70', με πέναλτι που κέρδισε ο Μασκλαβάνος και εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος (1-1). Ο τελευταίος πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια στο 81ο λεπτό, καθώς αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή Αρφάνη, ενώ στο 5ο λεπτό ο Διαμάντης είχε σουτ στο δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Διαιτητές: Αρφάνης, Κάλλης-Αλεξοπούλου

ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ (Γιάννης Τσέλιος): Κατσιούλης, Μηναδάκης, Βασιλαράς, Βούσουλας, Βεϊζάι, Μ. Τσέλιος, Παυλάκης (62' Ζέκιο), Καχόπουλος, Ζιάγκος, Νικηφοράκης (92' Νούκας), Ντολλάνι (86' Παρασκευόπουλος)

ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ (Βλάσης Χατζηαναστασίου): Καραογλάνης, Μπάκος, Πιέτρι (55' Μέγας), Διαμαντής, Κυριακού, Νικολογιάννης, Χαλίλι (62' Τσιλιάκος), Φυτιλής, Μπουρμπούλης (55' Δημητρίου), Μασκλαβάνος, Χρήστου (46' Κοζανίδης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35