social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Φωτιά» ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου, 4-0 τον Παλληνιακό

«Φωτιά» ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου, 4-0 τον Παλληνιακό

Βρέθηκε να αγωνίζεται με παίκτη λιγότερο από το... 2ο λεπτό (!) λόγω αποβολής του Ψαρρού απευθείας με κόκκινη κάρτα, την οποία αντίκρισε όταν σταμάτησε αντίπαλο που θα βρισκόταν σε θέση για γκολ.

Παρ' όλα αυτά, ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου κατάφερε όχι απλώς να νικήσει τον Παλληνιακό, αλλά να επιβληθεί με το εμφατικό 4-0! Στο 30ο λεπτό πήρε το προβάδισμα με κεφαλιά του Ντούλου από φάουλ του Ασημάκη (1-0), ενώ στο 45' ο Οσμενάι σημείωσε, επίσης με κεφαλιά από κόρνερ του Ασημάκη ένα καθοριστικό γκολ για τη συνέχεια της μάχης στο δεύτερο ημίχρονο (2-0). Όσο περνούσε η ώρα, οι φιλοξενούμενοι αναγκάζονταν να πάρουν περισσότερα ρίσκα, με συνέπεια οι γηπεδούχοι να βρουν ανοιχτό γήπεδο και να πετύχουν άλλα δύο γκολ σε αντεπιθέσεις. Στο 80' ο Μαγγίνας με πλασέ πέτυχε το 3-0 και στο 93' έκανε την ασίστ για το γκολ του Γενούζη με πλασέ, με το οποίο διαμορφώθηκε το θριαμβευτικό 4-0.

Διαιτητές: Λάμπρου, Ξουρίδας-Παντελίδου

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦ. (Γιάννης Μαγγίνας): Ιωσήπου, Μαγκανάρης, Δεγαΐτας (70' Ερέκι), Ψαρρός, Παπαδογιωργάκης, Κλωνάρης, Ντούλος (60' Μαγγίνας), Ασημάκης (60' Παϊκόπουλος), Στίσι (80' Κολιμάτσης), Σεΐτι, Οσμενάι (80' Γενούζης)

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Παρασκευαΐδης): Κύρκος, Καραμπιέτ, Κοντογιάννης, Ελ Γκαμάλ, Βιδάλης, Κούσης (70' Βουτσιώτης), Μασκάι, Παναγιώτου, Δούμτσης (84' Π. Τζεμπελίκος), Μπεγλεκτσής, Καραγεώργος (84' Ι. Τζεμπελίκος).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35