social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επιστροφή Σιάννη στον Αήττητο Σπάτων

Επιστροφή Σιάννη στον Αήττητο Σπάτων

Η πρώτη μεταγραφική κίνηση του Αήττητου Σπάτων είναι γεγονός ενόψει της νέας σεζόν και της συμμετοχής στο Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ.

Υπό την καθοδήγηση του Μάνου Χωριανόπουλου θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής ο Άγγελος Σιάννης, ο οποίος επιστρέφει στα Σπάτα μετά από τέσσερα χρόνια και έχοντας υπηρετήσει τους πράσινους και σε επίπεδο Football League. Ο έμπειρος ακραίος επιθετικός έχει αγωνιστεί, μεταξύ άλλων, σε Θεσπρωτό, Ζάκυνθο, Αχαρναϊκό, Τριγλία Ραφήνας, ΑΟ Χανιά και ΑΟ Μελισσίων. Η ενημέρωση της νέας του ομάδας αναφέρει:

«Το Δ.Σ του Α.Π.Ο ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Σιάννη Άγγελο. Ο 31χρονος επιθετικός έχει αγωνιστεί σε ομάδες της Β' Εθνικής κατηγορίας όπως ο Αχαρναϊκός, τα Χανιά και ήταν μέλος και της ομάδας μας στη Β' Εθνική, αλλά και της Γ' Εθνικής Κατηγορίας, όπως ο Θεσπρωτός, Τρίγλια Ραφήνας και η Ζάκυνθος. Άγγελε η οικογένεια του ΑΗΤΤΗΤΟΥ σε καλοσορίζει και σου εύχεται υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά!»

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35