social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Χορταστική» ισοπαλία στα Καλύβια μεταξύ ΠΑΟ και Παθιακάκη (3-3)

«Χορταστική» ισοπαλία στα Καλύβια μεταξύ ΠΑΟ και Παθιακάκη (3-3)

Παρά την υψηλή βαθμολογική σημασία του, το παιχνίδι του ΠΑΟ Καλυβίων με τον ΑΟ Γ. Παθιακάκη πρόσφερε «πλούσιο» θέαμα σε όσους το παρακολούθησαν.

Οι δύο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο 3-3, σε αναμέτρηση που είχε δύο ανατροπές, αλλά... κανέναν νικητή! Μόλις στο 13ο λεπτό ο Στάσης με κεφαλιά έβαλε μπροστα στο σκορ τους φιλοξενούμενους (0-1), όμως μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα ήρθαν τα... πάνω κάτω! Στο 20ο λεπτό ο Πλίτσης ισοφάρισε με κοντινό πλασε μετά από φάουλ του Χατζή (1-1) και στο 33ο λεπτό ο τελευταίος έκανε το 2-1 με φάουλ, σε φάση που έκανε λάθος υπολογισμό ο γκολκίπερ Σπανός. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν η σειρά της ομάδας του Γ. Παθιακάκη να προχωρήσει σε ανατροπή, με τον Λιάκο να ισοφαρίζει στο 57ο λεπτό με κοντινή προβολή (2-2) και τον Στάση να γράφει το 2-3 με παρόμοιο τρόπο οκτώ λεπτά αργότερα. Οι γηπεδούχοι απέτρεψαν την ήττα χάρη σε γκολ του Α. Ντοβίνου με κοντινό πλασέ ύστερα από φάουλ του Χατζή στο 89ο λεπτό (3-3)!

Διαιτητές: Ρεντίφης, Αλεξοπούλου-Κουλοχέρης

ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Πέτρος Τσιγκούλης): Γκόλφης, Πασκάλι, Μπούρμας (67' Φ. Ντοβίνος), Πλίτσης, Α. Ντοβίνος, Δημητρακόπουλος, Χαρίσης, Νικολογιάννης, Μπότης (91' Κοκαβέσης), Καρελιώτης (79' Σύρος), Χατζής

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Βαγγέλης Κατσιγιάννης): Σπανός, Ανεζύρης, Κατσαρίδης, Στάσης, Μαυρούτσικος, Αγγελίνας, Γερογιάννης, Παπαδόπουλος (54' Κούστας), Κωστένογλου (82' Δαλαφράγκος), Ρόμπολας, Λιάκος.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35