social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πολύτιμο «διπλό» τα Γλυκά Νερά στην Παλλήνη (0-2)

Πολύτιμο «διπλό» τα Γλυκά Νερά στην Παλλήνη (0-2)

Σε μία κρίσιμη καμπή της σεζόν στο Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ τα Γλυκά Νερά πήραν πολύτιμο «τρίποντο» και αποστασιοποιήθηκαν από τις τελευταίες τρεις θέσεις της κατάταξης.

Η ομάδα του Α. Κίτσου πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο της Παλλήνης, όπου επικράτησε με 2-0 απέναντι στον Παλληνιακό για την 24η αγωνιστική. Μετά από μία προσπάθεια του Μπαμπαλούκα που σταμάτησε στο δοκάρι με σουτ στο 20', οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 33ο λεπτό χάρη σε πλασέ του Τζίτζη μετά από κεφαλιά πάσα του Μπαμπαλούκα (0-1). Οι γηπεδούχοι αναζήτησαν την ισοφάριση και, μάλιστα, είχαν δοκάρι στο 40' σε σουτ του Βιδάλη. Στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο, τα Γλυκά Νερά πέτυχαν δεύτερο γκολ, με σουτ του Μπαμπαλούκα στο 53ο λεπτό και «κλείδωσαν» το «τρίποντο» (0-2), αφού στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων.

Διαιτητές: Πανούτσος, Κωστάκης-Κορωνιάς

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Παρασκευαΐδης): Πάντος, Καραμπιέτ, Κούσης (68' Χρήστου), Ελ Γκαμάλ, Κοντογιάννης, Βιδάλης, Λουκόπουλος (68' Μαρμούτας), Δημογιάννης, Κυριόπουλος, Μαυράκης (57' Μπεγλεκτσής), Παναγιώτου

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Άρης Κίτσος): Νάκου, Καραγιάννης (57' Χωριανόπουλος), Καλουτσάς, Νάνος (83' Φυτιλής), Μπενέκος, Βιταλιώτης, Τζίτζης, Αργυρόπουλος (83' Βασιλόπουλος), Μπαμπαλούκας, Βλάχος (60' Δρούγκας), Μαστορόπουλος (46' Μπέλμπας).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35