social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δεν ξεκόλλησαν Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου και Κρυονέρι (1-1)

Δεν ξεκόλλησαν Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου και Κρυονέρι (1-1)

Ήθελαν νίκη για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου και το Κρυονέρι, όμως έμειναν στο ισόπαλο 1-1 που διατηρεί αμφότερους σε θέσεις υποβιβασμού στο Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ.

Το γειτονικό ντέρμπι για την 26η αγωνιστική είχε έντονο ενδιαφέρον και άγρια ομορφιά, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονό του.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν και πήραν το προβάδισμα στο 25ο λεπτό χάρη σε ωραία ενέργεια και σουτ του Φάρκωνα από πλάγια θέση (0-1). Στο δεύτερο μέρος οι ερυθρόλευκοι έψαξαν την ισοφάριση και αφού πρώτα είχαν δοκάρι με τον Τσώνο, έφτασαν σε αυτή στο 74', όταν ο Πανούσης υποδέχθηκε την μπάλα από κάθετη πάσα του Μαγγίνα και με σουτ ισοφάρισε σε 1-1. Προσπάθεια στο δοκάρι είχε και ο Μπαλωμένος για τους γηπεδούχους, ενώ δοκάρι είχε και ο Χότζα με σουτ από πλάγια θέση.

Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Τσουμάνη με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 94'.

Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος, Γκούβας-Μακρής

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦ. (Γιάννης Μαγγίνας): Νικολάου, Μαγκανάρης, Μύρκος, Ψάρρος, Μηλιώνης, Κλωνάρης, Μπαλωμένος, Τζήμας (65' Πανούσης), Ατματσίδης (90' Τσουμάνης), Γενούζης (46' Τσώνος), Ντούλος (16' λ.τρ. Μαγγίνας)

ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Νίκος Σκούρας): Ιωσήπου, Μήτσης (52' Νάκας), Γεωργίου, Αλ. Παπούκας, Χρ. Παπούκας, Σιατραβάνης, Χότζα, Διγενής, Τσαπατσάρης (63' Τουλάκης), Μαβίδης, Φάρκωνας (63' Φειδαίος).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35