social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παπαϊωάννου: Στον δεύτερο γύρο κάναμε πορεία πρωταθλητισμού με καλό ποδόσφαιρο

Παπαϊωάννου: Στον δεύτερο γύρο κάναμε πορεία πρωταθλητισμού με καλό ποδόσφαιρο

Ανέλαβε την τεχνική ηγεσία στον Αήττητο λίγο πριν «δύσει» ο Οκτώβριος του 2023, με σκοπό να τον οδηγήσει σε αγωνιστική και βαθμολογική ανασύνταξη.

Με πολλή δουλειά και... λίγα λόγια, ο Γιώργος Παπαϊωάννου οδήγησε την ομάδα των Σπάτων σε μία πορεία, για την οποία μόνο εγκωμιαστικά σχόλια είχαν να κάνουν οι φίλαθλοι της Ανατολικής Αττικής- και όχι μόνο. Η ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος στην Α' ΕΠΣΑΝΑ βρήκε τους πράσινους να τερματίζουν στην 4η θέση της κατάταξης, πίσω από το γκρουπ των ομάδων που διεκδίκησαν την πρωτιά στη μεγαλύτερη διάρκεια της σεζόν. Ο ίδιος ο «αρχιτέκτονας» του συνόλου που διέπρεψε σε ουκ ολίγους αγώνες (αξιομνημόνευτο είναι το επιβλητικό 6-0 απέναντι στον Αχαρναϊκό), μίλησε στο Soccerlive για την προσπάθεια που έγινε, υπογραμμίζοντας την πορεία πρωταθλητισμού που πραγματοποίησε ο Αήττητος στον δεύτερο γύρο.

«Το τελείωμα της χρονιάς μάς βρήκε όλους ευχαριστημένους, καθώς πήραμε την τέταρτη θέση, πίσω από τις ομάδες που διεκδικούσαν την πρώτη θέση. Ήμασταν για έντεκα αγώνες αήττητοι στον δεύτερο γύρο και στο ίδιο διάστημα αήττητοι στην έδρα μας, έχοντας κάνει και σερί πέντε συνεχόμενων νικών. Στον δεύτερο γύρο κάναμε πρωταθλητισμό, παίζοντας κατά διαστήματα και πολύ καλό ποδόσφαιρο» σχολίασε στο ξεκίνημά του ο τεχνικός των πράσινων και συνέχισε: «Όλο αυτό οφείλεται στους ποδοσφαιριστές οι οποίοι σε κάθε προπόνηση αλλά και και στους αγώνες έδιναν το 100% των δυνατοτήτων τους. Ό,τι συζητούσαμε στις προπονήσεις, το αφομοίωναν και τον έβγαζαν στον αγωνιστικό χώρο».

Ο 45χρονος προπονητής δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην παρουσία του προέδρου του Αήττητου, Βασίλη Διαγγελάκη: «Πυλώνας της όλης διαδικασίας ήταν ο πρόεδρος της ομάδας, ο

ο οποίος από τη πρώτη στιγμή έδειξε εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, με άφησε να δουλέψω όπως πραγματικά ήθελα, ήταν παρών παντού, έλυνε όλα τα προβλήματά μας και του αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια αυτή». Τέλος, ευχαρίστησε ιδιαιτέρως «τον φίλαθλο κόσμο του Αήττητου, που ήταν πάρων σε όλα τα παιχνίδια και ήταν ο δωδεάκατος παίκτης μας. Είμαι σίγουρος ότι όλοι ευχαριστήθηκαν αυτή τη χρονιά που στο τέλος είχε την ευτυχή κατάληξη να είμαστε στην τέταρτη θέση».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35