social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έ«χ»ασάν και οι δύο...Μανδραϊκός- Ασπρόπυργος 0-0

Έ«χ»ασάν και οι δύο...Μανδραϊκός- Ασπρόπυργος 0-0

 
Γράφει ο Φώτης Περιφάνης

Φωτορεπορτάζ: Θεόδωρος Γεωρνταμιλής

 

Στο απόλυτο ντέρμπι κορυφής για την 11η αγωνιστική Μανδραϊκός και Ασπρόπυργος θέλανε τη νίκη ο καθένας για δικούς του λόγους στη μάχη της κατάκτησης του πρωταθλήματος και της ανόδου. Παρά την πολύ καλή παρουσία και των δύο ομάδων, υστέρησαν αμφότερες στην τελική προσπάθεια με το τελικό 0-0 να αφήνει απογοητευμένες και τις δύο, με τον Ασπρόπυργο μάλιστα να κερδίζει και τις εντυπώσεις, έχοντας τις κλασικότερες ευκαιρίες και παίζοντας στο τελευταίο εικοσάλεπτο με δέκα παίκτες. 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το μεγάλο ντέρμπι της Δυτικής Αττικής παρακολούθησαν πάνω από 500 άτομα που παρευρέθηκαν στις κερκίδες του Φράγκειο γηπέδου και μέσα σε εξαιρετικό κλίμα και υγιή πλαίσια. 

Στο αγωνιστικό μέρος, κάθε φάση «μύριζε μπαρούτι», αφού οι διεκδικήσεις ήταν δυνατές και τα νεύρα κυριαρχούσαν από τις πρώτες επαφές. 

Ο Ασπρόπυργος φάνηκε να θέλει περισσότερο τη νίκη και αυτό φάνηκε και από τις ευκαιρίες, καθώς είχε τις μεγαλύτερες στιγμές, στο πρώτο μέρος με τον Τσιγγόπουλο(26' κεφαλιά) και στην επανάληψη με τον Ρούσσο(63'). Στο 70' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα, καθώς απολήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Δηλαβέρης, ωστόσο παρά το αριθμητικό του μειονέκτημα πάλεψε χωρίς να φανεί το μειονέκτημά του. 

Το τελικό σκορ διατηρεί τον Μανδραϊκό στην κορυφή με βραχεία κεφαλή πλέον, έχοντας πίσω να αντιμετωπίσει «καυτές ανάσες» τεσσάρων ομάδων μεταξύ τους και τον Ασπρόπυργο, που αναμένεται να διεκδικήσουν την πολυπόθητη άνοδο μέχρι τέλους... 

Άψογη η διαιτησία του Ντάουλα. 

ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ(Γιώργος Σωτήρχος): Μαβίδης, Παντίδος, Έβερετ, Φυσαράκης, Φραγκόπουλος, Γιουκαρής, Πασαλίδης, Γκαβσζίδης, Λελούδας, Βούκα, Χαλβατζίου. 

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ(Ζήσης Ζήκος): Πρωτόπαππας, Κωνσταντινίδης, Πίνης, Φλέγκας, Φυσαράκης, Τούσης, Ρούσσος, Δηλαβέρης, Τσιγγόπουλος, Κόκας, Μουστάκα. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35