social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καβάσης: Οι εντός έδρας πρεμιέρες πάντα ανεβάζουν το βαθμό δυσκολίας

Καβάσης: Οι εντός έδρας πρεμιέρες πάντα ανεβάζουν το βαθμό δυσκολίας

Έτοιμος να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη σε επίσημο αγώνα είναι ο Αστέρας Βάρης που στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής υποδέχεται την Κυριακή (17/9) την Ελλάδα Σύρου.

Η ομάδα της Ανατολικής Αττικής αναμένεται να ολοκληρώσει την προετοιμασία της αύριο (16/9) με πρωινή προπόνηση, με τον προπονητή, Γιώργο Καβάση να περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή τον Μανωλιά που ταλαιπωρείται από τραυματισμό καθώς και τον νεοαποκτειθή Γκούρα του οποίου το δελτίο δεν είναι ακόμη έτοιμο. 

Αναφερόμενος στον αγώνα, ο έμπειρος προπονητής με δηλώσεις του στο soccerlive.gr σχολίασε

"Παίζουμε με μια ομάδα που έχει ψυχολογία μετά τη νίκη της πρεμιέρας και σίγουρα έδειξε αρκετά καλά στοιχεία. Οι πρεμιέρες πάντα είναι δύσκολες πόσο μάλλον όταν αγωνίζεσαι εντός έδρας. Είναι αγχωτικό αυτό το γεγονός, παρ' όλα αυτά είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε τη νίκη, όπως θα κάνουμε και σε όλα ματς. Θέλουμε να παίρνουμε το μέγιστο των βαθμών και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών και θεωρώ ότι θα εμφανιστούμε σε ικανοποιητικό βαθμό ετοιμότητας"


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35