social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Διπλό» με ανατροπή ο ΑΟ Υπάτου, 2-1 τον Περαμαϊκό

«Διπλό» με ανατροπή ο ΑΟ Υπάτου, 2-1 τον Περαμαϊκό

Έβγαλε αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Περαμαϊκό ο ΑΟ Υπάτου και ανέτρεψε το εις βάρος του 1-0, επικρατώντας στο γήπεδο του Περάματος με 2-1.

Έτσι, επέστρεψε στις επιτυχίες, αφήνοντας τον αντίπαλό του στις χαμηλές θέσεις της κατάταξης.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο υπεροχής, με τους πράσινους να υπερτερούν στο πρώτο και να παίρνουν το προβάδισμα στο 27' με ψηλοκρεμαστό σουτ του Κοντάκου (1-0). Μάλιστα, λίγα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης είχε μεγάλη ευκαιρία να δώσε σαφές προβάδισμα στην ομάδα του, όμως ο γκολκίπερ Αθανασόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά στην κεφαλιά του. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους και έφτασαν στην ανατροπή. Στο 50' ο Κωνσταντίνου ισοφάρισε σε 1-1 με κεφαλιά και στο 84' ο Ποτουρίδης σημείωσε το 1-2 με φανταστικό ανάποδο ψαλίδι.

Διαιτητές: Γιαπιτζόγλου, Καραγιάννης-Μαυρομάτης (Δυτ. Αττικής)

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ (Βασίλης Σπάθας): Θεολόγης, Μαρίνης, Κοντογιαννάτος, Κορνέλιους, Βέσι, Γκίνο (55' Μεσσήνης), Καραγιαννίδης, Λάππας (51' Τσίνα), Κοντάκος, Ποσίνκοβιτς, Μαχμουτάι (84' Αμαραντίδης), Μπατζέλης

ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ (Γιώργος Αντωνόπουλος): Αθανασόπουλος, Βαλμάς (46' Ντρούγκας), Σταγάκης (65' Κουέσι), Γλυνός, Καλλιτσουνάκης, Μπακαούκας (60' Αρμένης), Ζαχαρός, Μπούσης, Κωνσταντίνου (88' Μπάρο), Αλμπάνης (46' Τιάγκο), Ποτουρίδης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35