social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ρόδος: Παρελθόν ο Κέρη

Ρόδος: Παρελθόν ο Κέρη

Η Ρόδος συνεχίζει το…ξεκαθάρισμα στο ρόστερ της με τον Λόρενς Κέρη να αποτελεί παρελθόν από το έμψυχο δυναμικό του συλλόγου και να αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και με παλαιότερο μας ρεπορτάζ η διοίκηση της ομάδας σε συνεργασία με τον Νίκο Κουρμπανά, αξιολογούν το υπάρχον ρόστερ με κριτήρια τόσο το αγωνιστικό κομμάτι όσο και τα εξ αγωνιστικά που βασίζονται στην ορθή λειτουργία των αποδυτηρίων. Έτσι, μετά τους Γιώργο Δούμτση και Κώστα Καρρίκι πάρθηκε η απόφαση να χωρίσουν οι δρόμοι των «πρασίνων» και με τον Λόρενς Κέρι.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός αποτέλεσε τον πρώτο σκόρερ των «ελαφιών» έως τώρα στο πρωτάθλημα έχοντας πετύχει επτά τέρματα. Παρόλα αυτά, οι άνθρωποι της ομάδας αποφάσισαν πως θα ήταν καλύτερο και για τις δυο πλευρές να λύσουν την συνεργασία τους.
Μάλιστα, ήδη έχουν γίνει οι πρώτες δυνατές κινήσεις αντικατάστασης των ποδοσφαιριστών που αποχώρησαν αλλά και εκείνους που θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο το υπάρχον ρόστερ, με τις πρώτες ανακοινώσεις να αναμένονται εντός της ερχόμενης εβδομάδας. Άλλωστε, όπως τονίζεται από την διοίκηση της ομάδας θα αποκτηθούν ποδοσφαιριστές πρωταθλητισμού που θα μπορούν να φέρουν τον τίτλο στον σύλλογο.

Πηγή: xxsports

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35