social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σταθερά στο +3 ο ΠΑΟ Ρουφ, 2-0 την Αναγέννηση Ιεράπετρας

Σταθερά στο +3 ο ΠΑΟ Ρουφ, 2-0 την Αναγέννηση Ιεράπετρας

Δύο στροφές έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος στον 7ο όμιλο και ο ΠΑΟ Ρουφ παραμένει πάντα αοδηγός της κούρσας!

Η ομάδα του Ι. Σταυριανού προσπέρασε και το εμπόδιο της Αναγέννησης Ιεράπετρας (2-0), διατηρήθηκε στο +3 στην κορυφή της κατάταξης και πλέον χρειάζεται άλλο... ενάμιση βήμα για να κόψει πρώτη το νήμα!

Μόλις στο 15ο λεπτό ο Νιτσάκης άνοιξε το σκορ με σουτ (1-0), ενώ στο 40' ο Γκιοατά έγραψε το 2-0 με κεφαλιά για τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι στο πρώτο μέρος είχαν και έξι δοκάρια (!) με τους Νιτσάκη (2), Γκιοατά, Βενάρδο, Οικονομόπουλο και Καλλέργη.

Διαιτητές: Ανδρικόπουλος (Κυκλάδων), Μανούρας (Δυτικής Αττικής)-Παπαδάμ (Χίου)

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Ισίδωρος Σταυριανός): Παχατούρας, Βενάρδος, Κατσούλης (55' Μάντζιος), Γκιοατά, Οικονομόπουλος, Νατσιόπουλος (70' Λαθούρης), Νιτσάκης, Χατζηλάμπρος, Καλλέργης, Ψυχογιός (70' Καλαμβόκης), Στεφανόβιτς (55' Φιλιμέγκας)
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Κώστας Δεδελετάκης): Τριανταφυλλάκης, Πυθαρούλης, Χατζάκης, Δ. Γκάμπας (90' Ιωάννου), Πρινιανανάκης, Μπαριτάκης (65' Χάιντερ), Μπρούτε, Μερκούρι, Κλεμένσια (65' Κουζής), Φερμίνα, Ζαμπετάκης.

 


Σχετικά άρθρα

Με ζωντανή κάλυψη αύριο(7/2) ο ημιτελικός Κυπέλλου ΑΟ Καραβάς- Ατρόμητος Πειραιά)

Καβαλιέρης: Μας ενδιαφέρει να αξιοποιήσουμε και τα παιδιά της Ακαδημίας μας

Η αποστολή του Φοίνικα Νέας Επιδαύρου για τον αγώνα με τον Ερμή Μελιγούς

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35