social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νίκη ελπίδας η Εράνη Φιλιατρών (3-0 την ΑΕΡ Αφάντου)

Νίκη ελπίδας η Εράνη Φιλιατρών (3-0 την ΑΕΡ Αφάντου)

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της και τρίτη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της πανηγύρισε η Εράνη Φιλιατρών και διατήρησε «ζωντανές» τις ελπίδες της για διεκδίκηση της παραμονής στη Γ' Εθνική.

Η ομάδα του Θ. Γιακαλή επιβλήθηκε με το εμφατικό 3-0 απέναντι στην ΑΕΡ Αφάντου, που ξεκίνησε για το ταξίδι της επιστροφής με βαριά ήττα και απώλειες για το επόμενο ματς.

Μόλις στο 9ο λεπτό ο Καπλάνης άνοιξε το σκορ με κεφαλιά (1-0) και τρία λεπτά μετά (12') ο Κουτσιανούλης με σουτ από θέση εκτός περιοχής σημείωσε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι «άγγιξαν» τη μείωση του σκορ στο 55', όταν η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι από την εκτέλεση φάουλ του Γκέτσι. Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες για τη δεύρυνση του σκορ, κάτι που κατάφεραν στο 92', χάρη σε πλασέ του Φάκκη. Οι νησιώτες ολοκλήρωσαν το ματς με εννέα ποδοσφαιριστές, καθώς στο 85' αποβλήθηκε ο Κιοσέογλου απευθείας με κόκκινη κάρτα για αντιαθλητικό χτύπημα σε αντίπαλο και στο 93' ο Σουλάι για εξύβριση του διαιτητή.

Διαιτητές: Τριανταφύλλου (Αργολίδας), Παπαγεωργίου-Τουρνικιώτης (Αρκαδίας)

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ (Θοδωρής Γιακαλής): Σαββίδης, Τσερπές, Μπινιώρης, Μπουρδέκας, Κωνσταντόπουλος (65' Παπαδόπουλος), Σίμον, Κουτσιανούλης (83' Φλαριώτης), Καραμπέτσος, Καπλάνης (83' Σινάνι), Γκεβόρι (90' Λακριντής), Φάκκης

ΑΕΡ ΑΦΑΝΤΟΥ (Δημήτρης Γκάιδας): Kαπούταγλης, Παναγιωτόπουλος, Στοΐνοβιτς, Σουλάι, Νόνης, Αντωνίου (50' Φερεντίνος), Ζέλεφ, Κουτσιανικούλης (20' λ.τρ. Κιοσέογλου), Λαθούρης, Γκέτσι, Σπαχιού (62' Λεσάι).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35