social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ιστορική πρόκριση στον τελικό ο Σαρωνικός Αναβύσσου, 2-0 τον Αχαρναϊκό!

Ιστορική πρόκριση στον τελικό ο Σαρωνικός Αναβύσσου, 2-0 τον Αχαρναϊκό!

Μοναδικές στιγμές ζει από σήμερα (27/3) η ποδοσφαιρική οικογένεια του Σαρωνικού, διατρανώνοντας με τον πλέον εμφατικό τρόπο ότι τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε συνεχή ανοδική πορεία!

Η ομάδα της Αναβύσσου λύγισε τον Αχαρναϊκό, επικράτησε με 2-0 στον επαναληπτικό αγώνα της ημιτελικής φάσης (το πρώτο ματς είχε ολοκληρωθεί νικηφόρα με 2-1 υπέρ της ομάδας του Μενιδίου), και πανηγύρισε την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ για πρώτη φορά στην ιστορία της! Οι ποδοσφαιριστές του Δ. Τερεζόπουλου έδωσαν μεγάλο αγώνα, ανταμείφθηκαν για τους κόπους τους με δύο γκολ στο τελευταίο εικοσάλεπτο και, πλέον, θα διεκδικήσουν το τρόπαιο απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο, όπως είναι η Μαρκό της Γ' Εθνικής!

Στο 7ο λεπτό η μπάλα κατέληξε άουτ από την κεφαλιά του Γκαβασιάδη, ενώ στο 14' την ίδια κατάληξη είχε η κεφαλιά του Σερέπα στη σέντρα του Γερώνυμου. Στο 50ο λεπτό οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε πτώση του Λίτση στον αγωνιστικό χώρο, όμως ο διαιτητής Βλάχος είχε διαφορετική άποψη, δείχνοντας στον ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων την κίτρινη κάρτα για θέατρο. Στο 60ο λεπτό ο Σέλβια συνέκλινε και σούταρε, με τον γκολκίπερ του Αχαρναϊκού να πέφτει στη γωνία του και να διώχνει σε κόρνερ, ενώ δύο λεπτά μετά (62') ο Σαρωνικός ζήτησε πάλι πέναλτι, αυτή τη φορά σε πτώση του Γκέζου, ο οποίος αντίκρισε επίσης κίτρινη κάρτα. Λίγο μετά ο Μπαριτάκης αστόχησε με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Σέλβια, για να φτάσουμε στο 72', όπου οι γηπεδούχοι έκαναν το πρώτο βήμα προς την πρόκριση. Ο Σέλβια εκτέλεσε φάουλ και ο Τσούκας με πλασέ στο δεύτερο δοκάρι έγραψε το 1-0 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. Ο θρίαμβος του Σαρωνικού ολοκληρώθηκε στις καθυστερήσεις. Ήταν το 92ο λεπτό όταν ο Γκέζος με προσωπική ενέργεια και σουτ πέτυχε το γκολ με το οποίο η ομάδα του πέτυχε μία ιστορική επιτυχία (2-0)!

Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος, Σούζας-Τσέλιος

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒ. (Δημήτρης Τερεζόπουλος): Μπονατάκης, Λογοθέτης, Ντμιτρένκο, Μπαριτάκης, Σέλβια, Γκέζος, Γκαβασιάδης, Τσούκας (95' Βίλα), Δημογιάννης (95' Τσιώτας), Λίτσης (83' Παπαγιαννόπουλος), Βλάχος

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Θεόφιλος Καλύβας): Σύρακας, Νάκας, Μπάκος, Τσίκλος, Καρδάμης, Παπαδόπουλος (79' Βλαχίδης), Γερώνυμος, Πινιώτης (77' Αντωνόπουλος), Σερέπας, Νατσιόπουλος, Μαρτίνες (57' Σάκα).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35