social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άνετο πέρασμα για τον ΓΣ Καισαριανής από την Γλυφάδα

Άνετο πέρασμα για τον ΓΣ Καισαριανής από την Γλυφάδα

Εύκολο πρωινό για τον ΓΣ Καισαριανής που πέρασε από το γήπεδο της Τερψιθέας επικρατώντας του ΑΟ Γλυφάδας με 0-3.

Στο 10' ο Αουντού έκανε το σουτ με τη μπάλα να φεύγει άουτ, ενώ στο 16' το σουτ του Γεωργίου βρήκε σε ετοιμότητα τον Λέπουρα που έδιωξε σε κόρνερ. Στο 25' ο Γκλεζάκος έκανε τη σέντρα ο Γεωργίου έπιασε την κεφαλιά με τη μπάλα να καταλήγει άουτ.

Στο 26' λύθηκε ο γόρδιος δεσμός όταν ο Γεωργίου με κεφαλιά μετά από σέντρα του Γκίνη έκανε το 0-1. Στο 32' ο Παρρίσης έπιασε το σουτ και ο Πλακάλι πάνω στην γραμμή απομάκρυνε. Στο 33' ο Λέπουρας μπλόκαρε το σουτ του Μουρτζούκου εύκολα.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με γκολ από τα αποδυτήρια όταν ο Γεωργίου με ένα ασύλλυπτο σουτ έκανε το 0-2 στο 48. Στο 66' ο Γεωργίου έκανε το σουτ έξω από την περιοχή με την μπάλα να καταλήγει μόλις άουτ ενώ στην τελευταία φάση του αγώνα ο Πεμάι έκλεψε τη μπάλα από τους αμυντικούς και με ωραίο σουτ έγραψε το τελικό 0-3.

 

ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Λέπουρας, Πετρόπουλος, Καρκασίνας, Χαρδαλούπας, Σουλιμιώτης, Μπάλιος, Καλιακούδας, Αουντού, Παρίσσης, Σέχου (65' Παναγιωτόπουλος) , Σαρτζετάκης.

ΓΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ (Μαρίνος Πολυμέρης): Αλεξανδρής, Μουρτζούκος, Κρασσάς, Πλακάλι (55' Αλεξίου), Μπαριαμπά, Αϊβάζης, Νίκου (62' Μαλλίδης), Γκίνης (55' Μούστα), Γεωργίου (70' Αποστολόπουλος), Γκλεζάκος, Λούρμπας (62' Πεμάι).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35