social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Υμηττός: «Η φετινή χρονιά έχει στόχους και προοπτική»

Υμηττός: «Η φετινή χρονιά έχει στόχους και προοπτική»

Το στίγμα της νέας σεζόν, με βάση και την έως τώρα εικόνα από τις προπονήσεις και το πρώτο φιλικό παιχνίδι, θέλησαν να δώσουν οι άνθρωποι του Υμηττού.

Ο Βασίλης Σκαλτσάς και οι συνεργάτες του έχουν πιάσει δουλειά, με σκοπό τη δημιουργία ενός κράματος που θα μπορέσει να πετύχει τους στόχους στο νέο πρωτάθλημα της Γ' ΕΠΣΑ και στον σύλλογο των νοτίων προαστίων επισημαίνουν ότι η φετινή χρονιά θα έχει «στόχους, δουλειά και προοπτική». Αναλυτικά, η σχετική δημοσίευση αναφέρει:

«Συμπληρώθηκε η πρώτη εβδομάδα προπονήσεων για την ανδρική μας ομάδα και τα γρανάζια αυτής έχουν ξεκινήσει δουλειά! Η παλιά φουρνιά ποδοσφαιριστών αναμιγνύεται με τις καινούριες προσθήκες και ο κόουτς Βασίλης Σκαλτσάς μαζί με τους συνεργάτες του έχουν αρχίσει ήδη να βάζουν στο χορτάρι τις προϋποθέσεις και τα πλάνα για τη φετινή χρονιά! Η προσθήκη στην προετοιμασία αρκετών ποδοσφαιριστών από το εφηβικό τμήμα δημιουργεί ήδη μια δυναμική, κάτι που φάνηκε στο πρώτο φιλικό παιχνίδι της ομάδος απέναντι στην ομάδα των Αμπελοκήπων, όπου όλα τα παιδιά έδειξαν διάθεση και όρεξη! Πρώτο φιλικό παιχνίδι της χρονιάς, προπονητικού χαρακτήρα σίγουρα, όπου βάλαμε τα πρώτα χιλιόμετρα για τη φετινή χρονιά! Μπαίνουμε στη δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας, σιγά σιγά επιστρέφουν όλοι οι ποδοσφαιριστές από τις διακοπές τους, ενώ επιστρέφουν κι άλλα παιδιά του εφηβικού που έχουν κληθεί για να στελεχώσουν την ανδρική ομάδα! Παράλληλα δοκιμάζονται νέοι ποδοσφαιριστές, καταγράφονται οι ικανότητές τους, ώστε οι πιο αξιόλογοι να συμπληρώσουν τα όποια κενά υπάρχουν! Η φετινή χρονιά έχει στόχους, έχει πολύ δουλειά, έχει και προοπτική!»


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35