social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τσιμπάκης: Κοντρολάραμε όλες τις δύσκολες στιγμές

Τσιμπάκης: Κοντρολάραμε όλες τις δύσκολες στιγμές

Στα χαρακτηριστικά της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης και στον τρόπο με τον οποίο επιτεύχθηκε το νικηφόρο 2-1 αναφέρθηκε ο Αντώνης Τσιμπάκης σε τοποθέτησή του στο Soccerlive.

Ο τεχνικός των Τραχώνων εξέφρασε την ικανοποίησή του για μία σειρά από πράγματα, ενώ έδωσε και το σύνθημα για τη συνέχεια στο Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ.

«Παίξαμε κόντρα σε μια καλή ομάδα που είχε ανάγκη από βαθμούς. Κοντρολάραμε όλες τις δύσκολες στιγμές. Θα χαρούμε το αποτέλεσμα, αλλά η μάχη συνεχίζεται. Ήταν ένα ματς με μεγάλη ένταση. Πέρα από το λάθος που οδήγησε στην ισοφάριση, παίξαμε με μεγάλη προσπάθεια. Είχαμε την εξυπνάδα να γυρίσουμε τη μπάλα, δεν ήταν καθόλου εύκολο το παιχνίδι. Για μένα και για εμάς για την ομάδα όλη, είναι σημαντικό ο κάθε παίκτης να δείχνει σωστή νοοτροπία και ομαδικό πνεύμα» σημείωσε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Η δουλειά που ζητάμε από τους επιθετικούς μας είναι πολύ μεγάλη, όχι μόνο για την ανάπτυξη αλλά σε όλους τους τομείς και στο αμυντικό κομμάτι. Είναι σημαντικό ότι έχουμε πλουραλισμό στο σκοράρισμα και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι' αυτό. Πρέπει να δουλέψουμε, να έχουμε προσωπικότητα παίζοντας με αυτοπεποίθηση. Η ομάδα είναι δομημένη να έχει μία οργάνωση και μέλλον. Προετοιμαζόμαστε πλέον για το επόμενο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Χολαργό».

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35