social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άνετα ο ΠΑΣ Γαλάτσι στο ντέρμπι με την Κορωνίδα (0-3)

Άνετα ο ΠΑΣ Γαλάτσι στο ντέρμπι με την Κορωνίδα (0-3)

Κάθε άλλο παρά... ντέρμπι αποδείχθηκε στον αγωνιστικό χώρο το ματς που έγινε στο δημοτικό στάδιο Γαλατσίου ανάμεσα στην Κορωνίδα και τον ΠΑΣ.

Οι κυανόλευκοι επιβλήθηκαν με 3-0, επιστρέφοντας στις επιτυχίες μετά από δύο συνεχόμενες ήττες από Καματερό και ΠΟ Ψυχικού. Μόλις στο 7ο λεπτό ο Θεοδωρακάτος άνοιξε το σκορ με φοβερό βολ πλανέ από σέντρα του Μπάτσι (0-1), με τα άλλα δύο γκολ να έρχονται στο τελευταίο εικοσάλεπτο για να εδραιώσουν την επικράτηση των τυπικά φιλοξενούμενων. Στο 70' ο Αρετάκης δέχθηκε την πάσα από τον Τουλούμη και με κοντινό πλασέ σημείωσε το 0-2 και δέκα λεπτά μετά (80') ο τελευταίος χρίστηκε σκόρερ, αξιοποιώντας με πλασέ την κάθετη πάσα που του έβγαλε ο Μπάτσι (0-3).

Διαιτητές: Μαράνος, Μαραθωνίτης-Γκούντας

ΚΟΡΩΝΙΔΑ (Πάρης Πάτσιος): Ιωαννίδης, Γιαννόγλου, Κορρές (86' Σερέτης), Καράμπελας, Βελέντζας (81' Κονιτόπουλος), Μαύρος (81' Μίγκα), Σκέμπι (70' Σοατζόγλου), Μπρούμας, Τσίκας (70' Γεωργιτσόγλου), Κουτσοβέλης, Τσελέντης

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ (Αλβέρτος Παπαδάκης): Θεοφανίδης, Τσέπας, Σφακιανάκης, Ζαγκουντίνος, Π. Μπατζελής, Δουδουμόπουλος, Αρετάκης (82' Κ. Μπατζέλης), Μπάτσι (87' Θεοδωρόπουλος), Γιαννόπουλος (72' Πάντος), Θεοδωρακάτος (82' Παπαδόπουλος), Τουλούμης (87' Τσαπατώρης).

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35