social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Σκόνταψε» με Γαλάτσι ο ΠΟ Ψυχικού (1-1)

«Σκόνταψε» με Γαλάτσι ο ΠΟ Ψυχικού (1-1)

Δύο βαθμούς απώλεσε στην έδρα του ο ΠΟ Ψυχικού και έχασε την ευκαιρία να γίνει ακόμη πιο… διεκδικητικός στη μάχη της ανόδου στον 3ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ.

Η ομάδα του Β. Ιντζέκαρου έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με το Γαλάτσι, έπειτα από ένα παιχνίδι που είχε πολλές συγκινήσεις, δυνατές μονομαχίες και εκατέρωθεν παράπονα για διαιτητικές αποφάσεις.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο ουσιαστικά στον αγωνιστικό χώρο και ευτύχησαν να προηγηθούν στο 21ο λεπτό με σουτ του Γράβα (0-1), όμως λίγο πριν την ανάπαυλα ήρθε η ισοφάριση. Ο Δαγρές κέρδισε πέναλτι που προκάλεσε πολλές διαμαρτυρίες από πλευράς των ανθρώπων του Γαλατσίου και ο Σπυριδάκης από την άσπρη βούλα ευστόχησε για το 1-1 στο 41ο λεπτό.
Οι πράσινοι «άγγιξαν» την ανατροπή στο 60ο λεπτό, όταν ο Δαγρές πραγματοποίησε θαυμάσια ενέργεια και με σουτ έστειλε την μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία να σκάσει στο έδαφος. Οι άνθρωποι του ΠΟΨ υποστήριξαν εντόνως ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή, διατυπώνοντας τα παράπονά τους προς τον πρώτο βοηθό Δεσύλλα. Στο 75ο λεπτό ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να χάσουν καλή ευκαιρία για γκολ, όταν η μπάλα σταμάτησε στη συμβολή των δοκών στο φάουλ που εκτέλεσε ο Θεοδωρακάτος.
Διαιτητές: Ψαρίδης, Δεσύλλας-Αργυριάδης
ΠΟ ΨΥΧΙΚΟΥ (Βαγγέλης Ιντζέκαρος): Δωριάδης, Τσελίκας (88’ Γκολέμης), Γιατράκος (79’ Μαστορίδης), Ηλιακίδης, Τσίκος, Καραγιάννης, Γεντίκης (46’ Σανιάνγκ), Γραμμένος (62’ Ρίζος), Σπυριδάκης, Μαραβελάκης, Δαγρές
ΓΑΛΑΤΣΙ (Αλβέρτος Παπαδάκης): Θεοφανίδης, Π. Μπατζέλης, Παπαδόπουλος (86’ Λάσκας), Ζαγκουντίνος, Μπαϊράμι, Ντούνης, Θεοδωρακάτος (90’ Κικιβιτάκης), Νταβαρίνος, Γράβας, Γεωργαντώνης (85’ Κ. Μπατζέλης), Πέππας.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35