social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αττικός: Από το -6 από την κορυφή στον α' γύρο, στο +3 τρεις στροφές πριν το τέλος!

Αττικός: Από το -6 από την κορυφή στον α' γύρο, στο +3 τρεις στροφές πριν το τέλος!

Η αντεπίθεση του Αττικού έχει ξεκινήσει με την ομάδα από τον Κολωνό να δείχνει ότι πάει με...σπασμένα φρένα να κατακτήσει το πρωτάθλημα στον 3ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ και να επιστρέψει στην Α' ΕΠΣΑ.

Μετά από 8 ολόκληρα χρόνια οι πράσινοι θέλουν να επιστρέψουν στην μεγάλη κατηγορία των Αθηνών και πλέον δείχνουν ότι έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν.

Με τον Φώντα Καζακόπουλο στο τιμόνι, η ομάδα του κέντρου δείχνει αγωνιστική βελτίωση και σταθερότητα κάτι που σημαίνει ότι στους τρεις τελικούς που απομένουν τα στοιχεία αυτά θα πρέπει να παραμείνουν στην αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας προκειμένου να κάνει όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη και να κόψει πρώτη το νήμα.

Η ομάδα από την περιοχή του Κολωνού όχι απλά φρόντισε να καλύψει την διαφορά των 6 βαθμών που είχε από τον Διαγόρα Αιγάλεω, αλλά τρεις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του μαραθωνίου βρίσκεται στην κορυφή έχοντας διαφορά και τρεις βαθμούς (η ισοβαθμία είναι υπέρ του Διαγόρα Αιγάλεω). 

Όλα αυτά δείχνουν ότι ο Αττικός έκανε υπερπροσπάθεια αλλά πάνω απ' όλα ότι κανένας στο club δεν έχασε την πίστη του στις δυνατότητες του συνόλου.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ

Ο Αττικός θα επιστρέψει στις προπονήσεις την Τρίτη του Πάσχα μετά το τετραήμερο ρεπό και θα ξεκινήσει αυτόματα η προετοιμασία για τον αγώνα με τον ΑΟ Βύρωνα.

Ο Φώντας Καζακόπουλος προσπαθεί να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές τους προσγειωμένους συνεχώς αφού γνωρίζει ότι ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα.

Ο ίδιος δεν κοιτάζει προγράμματα και αντιπάλους αφού όπως τονίζει αυτό που προέχει είναι η ομάδα του να παρουσιάζεται σε κάθε ματς-τελικό έτοιμη.

Το θετικό για εκείνον είναι ότι υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του και με το γεγονός ότι η διοίκηση της ομάδας είναι από την πρώτη ημέρα κοντά στο ποδοσφαιρικό τμήμα, όλα αυτά συντελούν ότι ήρθε η ώρα για το come back.

Για το ματς του Σαββάτου στην... Pole position θα βρίσκεται ο Ντίνος Κοτούλιας αφού ο έμπειρος αμυντικός και αρχηγός της ομάδας εξέτισε την τιμωρία των τριών αγωνιστικών που του είχε επιβληθεί στον αγώνα με τους Ίωνες Αλίμου.

Αντίθετα εκτός μάχης είναι ο μεσοεπιθετικός  Άγγελος Καλομοίρης που έχει υποστεί ρήξη χιαστού και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν. 


Σχετικά άρθρα

Απόδραση από την Αγία Βαρβάρα για τον Αγ. Ιερόθεο, 0-1 την Αγ. Ελεούσα

Ψαλίδισε τις ελπίδες της Ηλιούπολης το Χαϊδάρι

Σπουδαίο βαθμό με Κένταυρο ο Τριφυλλιακός (2-2)

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35