social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανατροπή στην ανατροπή ο Ερμής Κορυδαλλού, 3-2 στο 90' τον Ίκαρο Καλλιθέας

Ανατροπή στην ανατροπή ο Ερμής Κορυδαλλού, 3-2 στο 90' τον Ίκαρο Καλλιθέας

Σε ένα άκρως ανατρπετικό παιχνίδι, πλούσιο σε φάσεις και γκολ ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες ο Ερμής Κορυδαλλού γύρισε το σκορ στα τελευταία λεπτά επικρατώντας στο 90' με 3-2 του Ικάρου Καλλιθέας, παίρνοντας σημαντική βαθμολογική «ανάσα» ενόψει της συνέχειας. Αντίθετα, ο Ίκαρος που αγνοεί την επιτυχία εδώ και έξι αγωνιστικές, πλέον έχει περάσει στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι άουτ...  

Στο 13' οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Καραμάνη, για να γυρίσουν το σκορ οι Τζιτζιφιώτες στο πρώτο μέρος με δύο γκολ του Ντότα(36', 43'). 

Στην επανάλψη ο  Ερμής πίεσε, με τον Ίκαρο να μην μπορεί να «καθαρίσει» το ματς και τους Κορυδαλλιώτες να φτάνουν σε μια επική ανατροπή στο τέλος με γκολ των Κιούκου(86') και Τζανιδάκη(90'). 

Διαιτήτευσε ο Λεμπέσης. 

ΕΡΜΗΣ: Κελεμίδης, Μπούντο, Καλογερόπουλος, Λαζάκης, Παπαθανασάκης, Καραμπίνης(46' Κατσαράς, 57' λ.τρ. Πανέτας), Τζανιδάκης, Μπεκάκος, Καστρίτης(46' Βιδάλης), Καραμάνης, Κιούκου(88' Γιαννόπουλος). 

ΙΚΑΡΟΣ: Ηλιάδης, Μαγουλάς Π., Καραουλάνης, Μιχαλακάκος, Τσαρούχας(87' Σαμουρκασίδης), Πλέσσας, Τρικαμηνάς(46' Τσουφλίδης Γ.), Ηλιόπουλος(80' Τσουφλίδης Π.), Ντότα, Γραίος, Μαγουλάς Χ.. 


Σχετικά άρθρα

Ματσάρα στη Νίκαια και πρόκριση στα πέναλτι για τη Χαλκηδόνα επί του Ικάρου Καλλιθλεας(4-1 πέν.)

Ερμής Κορυδαλλού-Θύελλα Καμαρίου 0-3 [highlights]

Πολύτιμη προσθήκη στις Ακαδημίες του Ικάρου Καλλιθέας με Γιώργο Τσετσώνη

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35