social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Άγγιξε» τον τίτλο στο Πέραμα το Κερατσίνι, 1-0 το Νέο Ικόνιο

«Άγγιξε» τον τίτλο στο Πέραμα το Κερατσίνι, 1-0 το Νέο Ικόνιο

 Με τους τρεις πολύτιμους βαθμούς έφυγε από το Πέραμα το πρωοπόρο Κερατσίνι. Η ομάδα του Κώστα Μενδρινού λύγισε δύσκολα με 1-0 το μαχητικό Νέο Ικόνιο και πλέον χρειάζεται την τελευταία αγωνιστική με αντίπαλο τον ΑΣ Ποντίων στο Σχιστό καλύτερο αποτέλεσμα από τον δεύτερο Αίαντα Σαλαμίνας, για να πανηγυρίσει και τυπικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ουσιαστικά οι «ροσονέρι» για να μην βγουν πρώτοι θα πρέπει να ηττηθούν με σκορ, που σε συνδυασμό με νίκη του Αίαντα Σαλαμίνας επί του Παντζιτζιφιακού, στην ισοβαθμία οι νησιώτες θα έχουν καλύτερο συντελεστή στα τέρματα. Αυτή τη στιγμή το Κερατσίνι έχει διαφορά συν ένα γκολ έναντι του Αίαντα Σαλαμίνας...

Το μοναδκό γκολ που έκρινε τη συνάντηση πέτυχε μετά από εκτέελση φάουλ που άλλαξε πορεία από κόντρα ο τεχνίτης Διάκος στο 35'.  

Οι γηπεδούχοι στο 58' έμειναν με δέκα, καθώς ο Λαγάνης ανέτρεψε αντίπαλο που ήταν σε προφανή θέση για γκολ, παρόλα αυτά ακόμα και με αριθμητικό μειονέκτημα έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για την ισοφάριση.  

Διαιτήτευσε ο Πουλόπουλος Θ.. Μετά τη λήξη του αγώνα ο διαιτητής έγραψε στο φύλλο αγώνος ότι ο ποδοσφαιριστής του Κερατσινίου Αγγελάκης είπε στον αντίπαλο ποδοσφαιριστή του Νέου Ικονίου Γκεκάι : «Καθίστε τώρα να ασχολείστε με τη Σαλαμίνα», με τον δεύτερο να προσπαθεί να κινηθεί απειλητικά εναντίον του, αλλά μετην παρέμβαση των ψυχραιμότερων δεν δόθηκε συνέχεια. 

ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ: Χιώτης, Μανώλης(57' Ξένος), Φρονιάδης, Σακάλογλου, Λαγάνης, Κοντογεώργης(46' Μπαϊμπάκης), Γκεκάι, Θεοδώρου, Τσιρίδης(70' Σταυράκογλου), Χονδρουδάκης Γ., Ταλαμπέκος(46' Παπαϊωάννου). 

ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Κουτσογιαννούλης, Κετίκογλου, Λουκάτος, Αγγελάκης, Βαττής, Σαουλιάς, Σφυρογιαννάκης(83' Σκορδίλης), Μαθιουλάκης(30' λ.τρ. Τσελίκου), Λουβής, Διάκος, Φράρος(76' Κοττάκης). 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35