social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Το κρητικό ντέρμπι ο ΑΟ Τυμπακίου (2-1 τον Απόλλωνα Αγ. Ιωάννη)

Το κρητικό ντέρμπι ο ΑΟ Τυμπακίου (2-1 τον Απόλλωνα Αγ. Ιωάννη)

Έχει πάρει... φωτιά η μάχη της ανόδου στη Γ' Εθνική, στον 7ο όμιλο των μπαράζ των πρωταθλητών Ενώσεων.

Στο κρητικό ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής ο ΑΟ Τυμπακίου αναδείχθηκε νικητής, επικρατώντας με 2-1 του Απόλλωνα Αγ. Ιωάννη, παίρνοντας έτσι μία σπουδαία νίκη, που πιθανόν στο τελος να αποδειχθεί καθοριστική.

Στο 34ο λεπτό ο Μεταξάκης συνεργάστηκε με τον Παπανδρέου για να γράψει με πλασέ το 1-0, με την ισοφάριση να έρχεται έξι λεπτά μετά (40') από κοντινή προσπάθεια του Καρβούνη σε ασίστ του Α. Ψαράκη (1-1). Στο 43' ο Μποτωνάκης «σημάδεψε» δοκάρι με δυνατό σουτ, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Δρακάκης σκόραρε με κεφαλιά, με το γκολ όμως να μην μετράει κατόπιν υπόδειξης για επιθετικό φάουλ, γεγονός που ανάγκασε σε έξαλλες διαμαρτυρίες τους φιλοξενούμενους. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρουν και δεύτερο γκολ, που τους οδήγησε και στο «τρίποντο». Συγκεκριμένα, στο 77ο λεπτό ο Φραγκιαδουλάκης με προβολή μετά από κόρνερ του Ζαφειρίου έγραψε το τελικό 2-1.

Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος, Πυκνής, Τσέλιος (Ανατολικής Αττικής)

ΑΟ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ (Μιχάλης Κουτεντάκης): Δημαράκης, Γιαννακάκης, Κουρουθιανάκης, Δουλγεράκης, Βρεττός, Φραγκιαδουλάκης, Τριάντης, Παραθύρας (46' Γερακιός), Παπαδάκης (87' Τσακάνι), Παπανδρέου (46' Ζαφείρης), Μεταξάκης (80' Καρταλιανάκης)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ (Αντώνης Συροκάκης): Κουκλάκης, Ταταράκης, Παπακαστρήσιος, Παληγεώργος, Γαλανίδης, Μαρκουλάκης, Μποτωνάκης, Καρβούνης (63' Μπάτζιο), Μ. Ψαράκης, Α. Ψαράκης (76' Ρουσάκης), Δρακάκης.


(Στοιχεία αγώνα - Φωτο: athlitiko.gr)

 


Σχετικά άρθρα

Ιστορική και επιβλητική νίκη ο ΑΟ Τυμπακίου, 3-0 τον Αλμυρό

Τζουμερκιώτης: Είχαμε δυο πρόσωπα Ι Δίκαιη η νίκη μας [vid]

Ο Βύζας επιστρέφει στην Γ' Εθνική αφήνοντας εκτός την Ελλάς Ποντίων (1-4)

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35